Komentari (312)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
u pravno uredjenim drzavama...svako ko radi protiv drzave i njenih granica biva uhapsen...ali uhljebima s kupljenim diplomama iz stranacke udba izgleda da takvi odgovaraju...cim ih ne hapse...
sve su to ista govna
tkz rs je juče nastao na progonu genocidu i masovnim grobnicama. Zašto bi to onda bilo zadnje krojenje granica silom, ako ćemo pošteno nek uzmu sve gradove 1990 gdje su bili većina.moj posjed nikad neće biti van BiH.
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
Znate moj stav a on nije usamljen - neće biti mirnog razlaza. Tačka.
Pa ko će ratovati? Pustite ljude neka se odvoje više vidite da su dosadni 😁
Ne znam zašto pozivati ambasade ili visokog predstavnika, sve je ista "frula". Naša država je cijeli rat pozivala ove ili one ali da nije bilo čizme na terenu danas ne bi ni postojali. Pouzdaj se u sebe, pometi kriminal, očisti "safove" i izađi čist pred narod jer onda i tek onda će se znati najvažnije - šta je NAMA raditi ili je bolje ništa ne raditi, što je isto opcija. Nekad je zaista bolje nedjelovanje od "prazne puške" u eter.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Odvojite ga vise satra frajer a zaduzio se 300 miliona ,ali samo pod uslovom da se naprave granicni prelazi i neka imaju svioj pasos pa sa njim tek u FBiH
Pokopao Mile samog sebe još za života! U miru počivaju.
ko bi reko da ce slovenci biti asistenti za gol
SHS Jugoslavija opet na pomolu. Srbi rade svi moguću propagandu. Nije bez veze na brzinu sklepana serija Aleksandar i brzo puštena u promet. Samo je pitanje koliko će Smrti sve svati?
Ma kako da ne
uh izbori izbori
Šta fali, svaki razvod ima cijenu! Bosanki srbi bi da se razvedu. Ok. Ispostaviti ćemo račun u jednom međunarodno presuđenom genocidu, desetinama hiljada ubijenih, hiljadama silovanih, pokradenoj imovini, uništenoj kulturnoj baštini... Neka plate i mogu da idu i ponesu sa sobom sve što im prestane, od zemlje do kostiju!
da se hoce zaratovati da uzmemo puske svi nacija i pravac na vas sto nas gusite i ubijate vec 30 godina samo bi to volio daboga vas korona pojela smradovi jedni
HAHAHAHAHA na što spadose veliko srpski projekti.Preko 100 godina pokusavaju vojno da pobiju Bosnjake sad kada su vidjeli da su izgubili i da nemogu nista.Mirni razlaz HAHAHAHA do prije 25 godina niste nista ni pitali Bošnjake sada bi sa njima pregovarali , nema razlaza samo država BiH.Potpuna pobjeda Bosne i Hercegovine UBRZO.
Evo ga upravo se spremaju 1. minhenska i 3. stockholm brigada da krenu u veliku bitku.tips:imaju cak i crne tastature sa puno dugmica
da rezimiramo: jedna drzava sa mnostvom naroda od kojih je samo jedan voli i smatra svojom, a njeno samo postojanje zavisi od podrske medjunarodne zajednice. koja je onda tacno razlika izmedju bosne i jugoslavije?
Kako cemo vas kulturno poselamiti sa naše strane Drine. 25 godina bosnjacka djeca gledaju kako se grobnice otvaraju. Samo ovaj puzlt cw biti drugacije
Procitajte Stradiju od Domanovica,nazalost kod Srba se ponavlja uvijek ista prica a nisu ni drugi bolji
Podrzavamo mirno ukidanje RS zbog presude o genocidu i mirno vracanje Sandzaka koji je bio dio Bosne do 1887. MIRNO!
a ,sto , bolan da ne ode Dodik i RS ?...dal bi isli u rat ,NEBI, dal ih sve mozemo protJerati ili ...., NEMOZEMO, dal su i oni tu rodjeni i zive od kada i mi , JES, VALA , TAKO JE ,dal i to malo zemlje , sto nam je Alija ostavio ne znamo da vodimo , odose djeca, ostase starci , i politicari....I, KOME JE JARANE LEPO I POTAMAN U OVOJ NASOJ nazovi DRZAVI.da se raasturimo na tri strane , pa bar ko kosije mozemo zivet , ako hocemo.
Kako ne kontaju ovi izdajnici BiH od 1992 se rasopadoše samo Jugoslavija, SRJ i Srbija 😂😂😂😂😂