Komentari (50)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo naprijed u blokadama..do bankrota RS-a...
Dokle god Dodiku bude bilo u interesu on ce ici na "kontru", uz potporu Covicevih hrvacana. To se jednostavno nece promjeniti ni za 20 godina
Treba sve istjerat.
OVO ODGOVARA TROUGLU...BAKIR..MILE..DRAGAN.
Kako rade tako ih treba i platiti i sve riješeno.
Eto da vidimo cija ce krava prije crknuti.
istjerati ghowna iz sarajeva
Tzv. entitet republika srpska je teret za napredak države Bosne i Hercegovine. Zbog toga treba proglasiti NOVI pripremljeni Ustav Republike Bosne i Hercegovine i prekinuti maltretiranje od onih koji blokiraju državu i onemogućavaju boljitak za sve građane BiH.
hahahhaha
Dodik i dalje tjera inat, po uputama Vučića .. da, da, da .... razumijem, da, da, da ... razumijem ... e moj Duduče, zapamti kad te iskoristi nahebo si ko žuti :)
ova qovna samo moze rijesit jedna dobra corona, ko prezivi valjda ce doci pamete da nacionalizam nigdje nevodi nego se samo diktatori odrzavaju na vlasti.
Vracanje na republicki Ustav
Sada blokirati isplate plata svih tih koji su blokirali to
Bravo divlje svinje...
Pričajte vi šta hoćete , zato njih čitav svijet više cijeni i poštuje nego nas zato što nisu ulizice dok bošnjački političari ne smiju pisnuti pred šefovima iz Brisela , Vašingtona , Istanbula itd
Ovo je samo prva tura migranata. Mi nismo svjesni da smo svjedoci civilizacijskih istorijskih promjena koje dolaze. Rat u BiH ce biti zanemarljiv kada se dese ovi istorijski procesi. Zato nemojte se dzaba klat oko nacionalizma, svi su izgubili rat, i ljudi su dzaba dali zivote u ratu 92-95. Ko moze nek bjezi na zapad, ovo o cemu sad naglabate SDA, Dodik, drzava, stranke itd... ce uskoro biti dio necije smijurije koju smo mi zivjeli onako uz quratz kao neki mali divlji narodi na Balkanu.
ako ne mozete na zapad, tu je istok, Kina je upravo uvela zelenu kartu poput SAD-a, ... http://theontariotimes.com/foreign-permanent-residency-in-china-new-draft-regulations-released