Komentari (65)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Srbi primili Šešelja u klub ratnih zločinaca .... mnogo su jaki !!! ))))))))))))
@NoridSrbosiek Ti meni nisii neprijetelj , kakav bih ja bio čovjek koji bi neprijateljem smatrao osobu koja je mentalno retardirana. Ako treba bilo kakva pomoć , tu sam.
Da im nije BiH svi bi oni bili cistaci ulica u velikoj srbiji.
Od ovih SNSD Srba nema većih cigana....
pa sve ta koalicija dogovorena u srbiji i HR blokira, uz pomoc odredjebih bosnjaka kodnih naziva bivseudbe
qurac biste vi meni dobili naknade.... treba vas žarom po goloj guzici.....
@TangoPleseTango mislila sam na koprivu, ali i tvoja ideja je dobra. nisam sadist!
Pa Dudko je prije 2 - 3 dana jasno i glasno izjavio u Trebinju da njega ova ne postojeca drzava ne zanima a sto je prekodrinski zvaljo Kurcic sa pidsmjehom odobravao.Da je iole pravni sistem kako treba on bi jos iste noci zanocio iza resetaka.Isto tako da rade svoj posao kako treba ovi ovdje heboguzi iz MZ davno bi mu trebala biti stavljena zabrana rada i ucesce njegove stranke u politickom radu
kako ide struktura jugobalijske organizacije na klixu Glavni sef: CikCikCikpogodi Zamjenici: BosnauAmanetu, SkakaAbdulah Glavne placenici: BOSNJACKIpreporod, mige82, SVICARAC, ScepoKepec Glavni botovi: olimpijka, DrSchultz
Ma nek blokiraju kad svake izbore biramo nacionaliste.Svakako nismo nista bolje ni zasluzili.Nego ko izadje zadnji nek ugasi svjetlo.
Kad se kao Bosnjak razocaras sto ti je drzava disfunkcionalna, i stoji u mjestu dok cetnici orgijaju po institucijama, sjeti se da si dao glas stranci koja nista ne cini i ciji je prvi predsjednik kreirao sve to.
briss@ nema potrebe, sve je svima jasno. Kao trazimo da se cetnici urazume i kazu "eto prihvatamo drzavu koju smo rusili granatama, a danas drugim sredstvima", i cekamo da se desi procvat pod onima koji su nasljednici politike koja nas je dovela do ovog stanja.
Ko sve uredno prima platu a ne adi nista haha, ovi su posteni.. bar ne dolaze 😂😂
... ovom narodu, fakat, teško "pukne film", ALI kad pukne, onda će Rumunija i Čaušesku biti "mala maca"... to će da lete političke glave na sve strane...
naj lakse opstati kad kontra igras inace je dosadno.
Kad sjedis na vise stolica, primas duplo vise je davno poznato.To je ono sto kosta svakog poreznika.Sta ocekivati od komisije koja nije neovisna.Clanovi komisije su i clanovi partijske elite.Tko od njih ce nesto pozitivno donijeti? je samo iluzija a ne stvarnost.Potegni, povuci, a na kraju sve ostaje isto.Nema tu zakona i samovolje da se nesto izmjeni.Nije prva ni posljedna blokada, vec ucestala.Dovoljno od mene receno za razumijevanje,svi zajedno smo pasivni svjedoci desavanja.
mogu li I ja STATI u taj red
20 % na platu od 4000 km. dajte meni tu plaću i doživotno mi otkidajte 400km snaći ću se ja u životu, jes da će mi biti teško živjeti s plaćom malo većom iznad 3 hiljade al hejj... Ccc
mogu li ja sda to u taj red