Komentari (46)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koja je gnjida ovaj Covic...naguzio je ovog Dodika a on samo gleda iz coska...treba traziti sankcije i za njega jer i on podkopava ustav i drzavu...
Jesi navalili ove dvije stranke na drzavu u kojoj zive i godinama se hrane i grade vile itd.
Jos samo to vam fali pa da sjebete jednu suverenu drzavu, protiv koje otvoreno radite vec 3 decenije. Famozni clan 114 KZ bivse SFRJ bi obaDvojicu strpao ili u Focu ili u Lepoglavu barem 20 godina strogog zatvora i to minimum. Klasicni razvaljivaci svega sto vodi progresu, a u istom trenutku sponzori teskog privrednog kriminala i ostalih mutnih rabota nezabiljezenih u historiji jedne drzave koja je bila predmet agresije od sponzora doticnih (Srbije i od Hrvatske).
Evo imam i ja jedan prijedlog."Popušite mi obojica,a ko će prvi dogovorite se.
Nemere ništa,nema govora,nemere i tačka
@ValterSarajevo nemere,nemere takav ko ti krezu taliban samo to moze i reci
Ni u jednoj EU drzavi nemoze suditi sudia ako nije dravljan te drave.
Potrosili su sirovine za paket originalnog tariguza, sad nek ovaj snop bezvrijednog papira iskoriste u parlamentarnim seraonama, Vlah-ovi svakako trljaju i razmazuju odbaceni sadrzaj.
Ova zemlja bi procvjetala kad bi mogli ove naše sudije maknuti i iznajmiti strance npr. Iz Švicarske i sl...
to je otprilike kao kad bi neka probosanska stranka uputila prijedlog zakona o ukidanju entitteta (oba naravno, jer ne mereš ukinuti samo jedan jer onda automatski nema ni drugog). i to bi otprilike bio i adekvatan odgovor.
de poklopite se i surađujte da pobjedimo coronu
Rep
Mozete svoje prijedloge okaciti macku o tep...
KORONA...VIRUS...PICAJZLE....
Stvarno liče! Ko da ih je isti Bošnjak pravio!
Jest da ima budala pa da vam vjeruje, ništa od toga