Komentari (76)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Joj, da hoće ´vako i državu napustiti.....
Ima još dugo, dugo, da vas zajebavamo, dok vam oči ne iskoče!
@BobaBG Samo se vi zajebavajte.... Em nemate šta jesti, em nam svima djeca odoše. Dok mi dođemo u situaciju da nam oči iskoče, vi ćete već davno od gladi pokrepati !!!!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Kmeeee, kmeeee
Jedini ispravan komentar na ove pobjegulje bi bio: UAAA, BANDO LOPOVSKA! sMRT LOPOVIMA I FAŠISTIMA - SLOBODA OVOM NAPAČENOM NARODU!
Ne kaze se "SNSD i DNS napustili sjednicu Parlamenta BiH" nego SNSD, Đorđo Krčmar i Jovan Vukovljak napustili sjednicu Parlamenta BiH.
A uz to se doda da SNSD ustvari znaci: Staša Košarac, Dušanka Majkić, Milica Marković, Miroslav Milovanović, Lazar Prodanović AND Nikola Špirić. Jendvatricetripet... sestoro. I s njima Đorđo Krčmar i Jovan Vukovljak. Sila nebeska.
Joj kako bi se neko osevapio kada bi uletio unutra dok su svi prisutni i digao sve u zrak. Taj bi bio drzavni heroj
Luzeri!
Sarajevo je glavni grad BiH, i u njemu bi se trebalo odlucivati sve vezano za tu drzavu, iszo ko sto se u Rimu odlucuje za Italiju i u Washingtonu za USA. U cemu je problem misevi??
Treba glasat za Bakira, čim smeta Košarcu, značio da je dobar :)
da li su osnovali skupštinu srpskog naroda?
Fenomenalno, ovoliko teksta, a nigdje slova dj? Ma sta fenomenalno, to je sramotno.
Pozdrav za Milu Barabu. Cuj ako se ne usvoji sto oni hoci, onda ce oni napustiti sjednicu? Fenomenalno, ovoliko teksta, a nigdje slova dj? Ma sta fenomenalno, to je sramotno.
Coin - pa evo ti DJIKANI!
- "Konobar, daj mi pola kile federalnog sarajeva, i 350 grama zajedničkih institucija za ovdje i spakuj mi molim te kilO i po takozvanog i još 650 grama administrativne linije na kosovu za ponijet!" :D
Nije to linija - to je državna granica Republike Kosovo. Kada kažu da Vu Lin ili onaj kancelarac nemogu preko nje - onda nemogu. Kada uđu hajdučki - onda budu uhapšeni i malo propušteni kroz palice!
Idi Kosarac zauvijek i nikad se ne vratio. Jer dosta si nazadka napravio i niko za tobom nece zazalit. Mektic je za tebe nobelovac, prvo u ljudskoj osobini a u intelektualnoj i karakternoj, za to mjere nejma.
Znači po njima bi 10 od 42 predstavnika trebalo da odlučuje u ime čitave BiH???
@hadzo7 logično. Vlahaahahahahahhahaaa
Ne. On bi da ih 8 odlucuje u ime svih. SNSD ima 6 poslanika. DNS ima 2.
Svako ko pije i prodaje Vitinku i Viviu vodu direktno podrzava Dodika i njegovu predizbornu kampanju i njegovog kuma vlasnika istih fabrika, nacelnika Zvornika napadaca na novinare...Zna se da je on u pozadini vlasnistva istih fabrika preko kojih pere pare , a u cijim proizvodnim krugovima su pronadjene masovne grobnice.... Nase patriote se prodale za suncobran i gajbu vode gratis....
Ovo je Mile namerno uradio, znao je da nema ništa od smene ali da ima šlagvort kako Mektića i SDS podržava Bakir i SDA koji su suštinski neprijatelji srpskog naroda! Prijatelj mog neprijatelja je i moj neprijatelj! Tako funkcionišu stvari!
MARSH =) NE DAMO MEKTICA, NASEG BOSANCA.
ScoobyDoo Providan si.