Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nije cudo da sve propada ko sve predstavlja BiH u Evropi
Ova pjeva od topole pa do ravne gore i sa pala pa do marin dvora svaki srbinn ucetnike moraaaaa
Ogerezla u mrznji prema Bosni, Bosanskom jeziku, bosanskoj kukturi, tradiciji.
Kako vidim sve njegovatelji i štovatelji ratnih zločinaca i njihove ideologije predstavljaju BiH u Evropi... Pa dobro, to je i logično s obzirom da su joj temelji na inkviziciji....
Naklepa se od Bosne para mrzeci je iz dna dude.
Fuuuujjjjjjjj....
I ova evropa corava,
Ahaahhaaahhhaaaaaahhhhahaaaaaa, ljudi dajte mi vode,ne mogu jos da vjerujem,jesam li dobro cuo,kazu u Vijecu Evrope,da nije neka greska,mozda je ona izabrana u Vijecu Rusije,jer mi to jedino djeluje ispravno.
Prava osoba za promociju fašizma i necivilizacijskih vrijednosti, poput nepriznavanja sudskih presuda, poricanja genecoida i čak uvođenja suptilnih mjera u razini apartheida u dijelu BiH odake dolazi i gdje je sastavni dio vlasti
Kakav odron
Dodikov isprdak..
EU je nastala na kolonizaciji africkih zemalja. Prvi kapital je opljackan i na temelju njega su stvorili mocnu ekonomiju. Zato ce i propasti. Allahova zakonitost.
Na osnovu cega je ruzija nastala
Šta kazati. Kad je ova bajina jurišnica izabrana može se zamisliti kakvi su oni ostali. Pošten svijet u BiH neka se pripremi!
Dodikovo maslo...ne samo da vlada bosnom nego i evropom....
Ne znam ko je al nek se srecom
jel vama ili nama?
ovo je sve otišlo u desno
a malo i u krivo