Komentari (175)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U Prijedoru se desio genocid.
90 % bosnjaka ima neki gen Alzheimerove bolesti . pobiju mu familiju,siluju,spale,protjeraju i on opet zaboravi sta mu se desilo. Mi zaboravljamo sta nam se desilo a oni se ne kaju i ne stide sta su uradili.
to će Hag i presuditi
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Dokle god su Bosnje ovakve kakve jesu - desavat ce im se Prijedor i Srebrenica. Bog u Svetoj Knjizi propisuje ODMAZDU za zlocince i agresore, a Bosnje sa njima idu na teferice, muzike, Grand Show...
Vratiti srbadiji istom mjerom.
@TuzlanskiRambo Samo ti mrzi "dzamijase", a kada ti opet dodju, stati ces u red za strijeljanje zajedno sa tim "dzamijasima", "ateistima", Titoistima, Alijevcima... A ti i dalje mrzi "dzamijase"... Vama tupanima neosvjestenim ce prije crv uci u lobanju nego svijest.
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Dajdža Hakija je tad držao svog sina Saliha na rukama, izmucenog prebijenog, koji mu je na rukama umro. Bio i preživjeo, što za većinu ne mogu reći.
Svima vama koji negirate genocid u BiH zelim da se vama i vasim potomcima dogodi sve ono sto se dogodilo Bosnjacima!
Ovim novinarima treba biti zahvalan i ljudi su dobili velike sevape ovim
Ovo je stvar loše i slabo procjenjene situacije od SDA. Najmalobrojniji narod u SFRJ, bez OS, bez saveznika, bez podrške je nastradao, jer je SDA bila slaba, i prenaivna. Kako god, mržnja je ušla u ljude a slabo rade ne tome da je nestane. Suživot je u BiH neizbježiv, bio je takav dovijeka a istina će isplivati na površinu. Samo se to radi profesionalnim radom i trudom a ne otvaranjem tržnih centara, klanjanjem u prvom safu i prodavanjem magle.
Pamtite krv koju ste prolili. Tom krvlju ce vam se suditi. Ta krv ce prevagnuti za nesto gore sto vi ne rszumijete. A da se zna i pamti, muslimani vam nece ostati dužni. Na jedan ili na drugi nscin, na jednom ili na drugom svijetu-oravda ce biti zsdovoljena.
Srpska sramota
jucer sam bio u Prijedoru , gledam panoe o genocidu na ćirilici . kad sam prišao imam šta vidjet Srpska vlast u prijedoru piše da su Muslimani izvrsili Agresiju na prijedor . Sa tim samo pokazuju da su direktni naslednici Karadzića.
alarahmatlelajleje svim umrlim osobama kojesu mora le danatakav umru idase njihove price ni kadnezaborave.amin.
Kazu sinoc Karadzic nije mogao zaspati. Kakio u sobi u kanti. Valjda ga vec ganjaju ebači. Kaje se i grize nokte zbog eresa i genocida. Da moze vratiti vrijeme nikada ne bih napravio tu azdaju koja bogati pojedince. Kaze da su ga svi zaboravili. Kaze da li bi ko od mitomana njega mijenjao? Zna da niko nebi. Plače i kune dan kada se je prepustio djavolu!!!
Mi da smo uradili njima ono što su oni nama, nas bi krstaška Europa rasturila. Zato ako ponovo krenu, vratiti im ono što su učinili nama. Nas je koštao merhametluk naš. Neće nas naše komšije a eto vidi sta uradise.
@goouser1616742656 Vi rjesili olujom.Kako da ne.Da Vama nije bilo Amerike i zapada i vi bi prosli kao i mi u Bosni
“Vidio sam kad u naručju oca ubijaju njegovog sina” kraj citata . Dal to moze normalan covjek da zamisli uopste a kamoli uradi?
srbi nemaju dostojanstvo, oni su mrzitelji, zločinci i prokletstvo na ovom svijetu a pogotovo rak na plućima bosne i hercegovine
A muslimani hoće građansku državu. Ja to ne razumijem. Mi smo to Olujom riješili.
Bošnjaci opet merhametli, daj neka ma nece vise ma ovo ma ono , al sto kazes oluja i svu bagru rastjerat ostaviti normalan narod da zivi.
Mi bi isto, ali da nije bilo Alije, Holdbruka koji je lagao da će nas nato napasti ako ne stanemo i onog klintona. Ti što su se razbjezali iz Hrvatske, evo ih u Bosni, seru, prave probleme. Da nije bilo njih, sad bi oni bili u Srbiji.
...sramota suda u Hagu je da ove zlocine nije okarakterisao kao genocid.