Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja ne mogu da vjerujem pa mi kao da smo sa Kariba i kao da prvi put vidimo zimu pa smo nespremni za sve zivo.. HALO MORONI, imate cijelu godinu da se pripremate za zimu i opet nas jebu sa svih strana
Niko se ovdje ne priprema ni za sta nego age i pase za skijanje i za ljetovanje.
Zato smo u kukanju i međusobnom optuživanju svjetski prvaci, nismo u stanju da održavamo ono sto je ostalo od bivšeg sistema a da ne govorimo o nekoj rekonstrukciji....
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Elektro radnici su takodje veliki uhljebi i lezihljebovici tako da je sve ovo za ocekivati, dok obrcu milijarde vijese im zice i stubovi na sve strane jos vezu zice obicnom zicom i nekim cvorovima ko u tanzaniji!! U ovoj drzavi nema odgovornosti tako da nema ni adekvatnog ucinka na poslu!
Stanovništo Afrike iznenadilo izlazak sunca, a trudnicu iznenadio porod. Naš najveći problem je što smo rođeni i živimo u BiH, svaki dan u godini počne s problemom.
Reprize ovakvih dokaza nesposobnosti javnih službi i države nas uče: uvijek imaj kod kuće 5-6 metara drva, vreću brašna, ulja, 50 liatara goriva i ostalih potrebnih proizvoda, da ti u slučaju potrebe potraje 15-20 dana. Država nije u stanju ljudima osigurati svakodnevan pristup do osnovnih ljudskih potrepština.
Polako, otopice se, nije secer u vodu.
Ma hajte molim vas :)))
Ma yebo ovo, uskoro će u Bihaću napraviti aerodrom. :)))))
Uzas
Ostavite snijeg na miru.Imamo mi i vecih problema.Pravda za snijeg.
Traziti veci angazman medjunarodne zajednice za snijezna prava. Snijeg je garantovan Dejtonom i u nadleznosti je Visokog predstavnika.
@maximus75 Referendum raspisati "jeste li za ostanak snijega ili odlazak s njegove pozicije".Hej palo nekoliko centimetara snijega i napravio probleme.Snijeg im kriv.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Nema struje., nema vode, al ima snijega... i kolača
Imal sexa?
@zombi prika, sve bi se one hebale da im udje. Govorim o normalnim zenama.