Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
vazda sam ga volio neznam zasto,,valjda dobar čovjek,,,,,a nisam ga ni poznavao tek tolko stelevizije..........
Veliki čovjek i profesor!
Modra rijeka Nikto ne zna gdje je ona Malo znamo al je znano Iza gore iza dola Iza sedam iza osam I još huđe i još luđe Preko gorkih preko mornih Preko gloga preko drače Preko žege preko stege Preko slutnje preko sumnje Iza devet iza deset I još dublje i još jače Iza šutnje iza tmače Gdje pijetlovi ne pjevaju Gdje se ne zna za glas roga I još huđe i još luđe Iza uma iza boga Ima jedna modra rijeka Široka je duboka je Sto godina široka je Tisuć ljeta duboka jest O duljini i ne sanjaj Tma i tmuša neprebolna Ima jedna modra rijeka Ima jedna modra reijeka – Valja nama preko rijeke
Profesore, lahka ti zemlja Bosanska. p.s hvala na svakoj turi, vidimo se gore
Pijanica ce biti proživljen u pripitom stanju i sa cašom obješenom o vrat. Ukratko, svak ce biti proživljen sa onim cijem iskušenju je bio podložan. To potvrduju sahih-predaje u kojima stoji da ce pijanica biti proživljen s vrcem o vratu i cašom u ruci, da ce zaudarati više nego bilo koja lešina i da ce ga proklinjati svi oni koji naidu pored njega.
Pod hitno treba Alipašinu džamiju u Sarajevu sravniti sa zemljom da nebi mogla bezboznika primiti.
Čuj dženaza čovjeku koji nije bio musliman, koji je bio veliki komunist, psovo Boga, pio i jeo slaninu. Jel to multietnično Sarajevo? I Vedranu Puljiću kršćaninu ste dženazu napravili. Tako to izgleda ide u Sarajevu. Licemjerstvo!
Čin klanjanja dženaze zakletom neprijatelju Islama dokaz je da među Bošnjacima postoji tek šaćica Muslimana, a ostalo su licemjerni dupelisci i vazali, tzv. prelivode koje u životu zanima samo i jedino korist. Nije čudo da su Osmanlije sve stanovnike Sarajeva zvali ćifuti.
Hajde što je dzenaza, ali zašto u dzamijskom haremu???
Ne mogu da vjerujem u haremu Alipasine dzamije. Pa i Topalovica su na Kovace. Znaci mozes za zivota raditi sta hoces ali ako odluce da si dobar slinamu onda ti ne gine ili sehidsko groblje Kovaci ili Alipasina dzamije. Tuzno i jadno. Neka napokon kazu ko odlucuje gdje ce se ko ukopati. Jel to svako moze traziti da svog najmilijeg ukopa gdje hoce makar to bilo i u haremu Alipasine dzamije?????
Hajd ne prdi, glupačo
KOMUNJARE U GROBOVE !!! ČUJ DŽENAZA HAHAHAHAHAHAHHAHAHA !!! TO SE ZOVE DVOLIČNOST I LICIMJERSTVO !!!
Divim se vasem kolektivnom cinizmu.- KO STE VI DA OSUDJUJETE BILO KOGA?? Vi znate koliki je neko vjernik i da li je?!!!! Sramite se sami sebe i zivite zivot, zivot nije istresanje svojih frustracija pod anonimnim imenima po internetu. Znajte da taj covjek ima svoju porodicu, a vi pisete takve gadosti, o mrtvima sve najbolje- ne sudi da ti se ne bi sudilo!
Elem komunista, elem volio popiti. Kad ono dzenaza. E, bas si me razocarao Nijaze, i kao kumunista i kao covjek. :((((
a tko je ovaj?
UBILA GA BOSNA!!!!!!
Nijaz Duraković : 1. Komunjara 2. Teška pijandura 3. Čovjek koji vise \"lupao\" u stanju alkohilizarnosti nego sto je koju pametnu rekao 4. Koliko je cehova kockarskih ostavio iza sebe ??