Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Uhljebljeni SDA bot omladinci...a dolaze PDA jurisnici..sve stranacki uhljebi.
Samo privatizirati sve! Kinezi su nudili da kupe aerodrom za 300 miliona KM i da uloze u njega jos milijardu i izgrade tri putnička i jedan Cargo terminal - nasi majmuni odbili, jer još nisu očerupali kokoš. Sad aerodrom ima atrij koji više liči na trafiku a ne na aerodrom i dug od skoro milion KM.
💚 SDA-SNSD-HDZ čuvajmo državu💚
Jel svaki Esad lici na onog Radeljasa ili je to samo slucajnost 😂
tacno lice iebo maiku svoiu
Jel musliman?
ESAD MUJACIC NAPRAVIO OD TUZLANSKOG AERODROMA REGIONALNO CUDO A SAD NASTUPA SDP-PDA KOALICIJA KOJI ZELE SRUSITI SVE STO JE DOBRO URADJENO ZA TK I BIH
Sve privatizirati pod hitno,nema stele ako je privatni biznis...
Aerodrom = ciganluk Boje se jedni drugih da neko nece vise da ukrade…… Tuga i zalost
Opet ciganluk...
Naravno da je stranačko kao i na drugim aerodromima. Ko god bude direktor zapošljavati će i to kako mu oni iznad kažu.
Na tom aerodromu sve uhljebi. Molim te lijepo naplacuju 2 KM takse, kako kaze blagajknik za ciscenje i dezinfekcijska sredstva. Ajmo sada ovako dnevno sa aerdroma ode 500-1000 putnika x 2 KM, potrosi li se dnevno toliko dezinfekcijskih sredstava s obzirom da novi WC smrdi??
Objavit cemo rat sda-u
Ko je novi direktor. Ja otkad znam za aerodrom Tuzla, slušam kako ovog lika vraćaju na poziciju direktora. Zamisli firma sa 150 radnika ima tri direktora generalnog i dva izvršna.
Svakoj lijepoj priči dodje kraj. A, sve lijepe priče su, uglavnom, kratke. U Bosni još kraće, no obično. Bila je ovo lijepa pričica o tuzlanskom aerodromu. Koristio sam ga više puta. I pored svih nedostataka, ja sam vidio samo njegove prednosti. Ko ne zna bar jednu njegovu prednost, džaba mu je nabrajati koje su to sve prednosti ovog aerodroma, ne samo za TZ Kanton, nego i širu regiju van granica same BiH.
izuzetno pogodno putovati tim putem za eu itd.
Prvo i osnovno nemaju sluzbeni Bus transfer do najblizeg grada Tuzle, izadjes sa terminala ko na livadu na koju te cekaju "taxi" hijene. Drugo, izadjes sa terminala u slucaju kise, u avion udjes mokar! Trece vecina odredisnih aerodroma su vukojebine / bivsi vojni aerodromi.
Sve je to sramotno kako se ljudi ponašaju. Ja lično neću više ići na taj aerodrom zbog niza neprijatnosti kojima sam bio izložen, policiji koja naplaćuje kazne za neupaljena svjetla, rade posao zajedno sa rent a car firmama i u kooperaciji.....i mnogo čega drugog. Idem u Beograd i nikad me glava ne boli, uvijek dobrodošao. E, sad vi pametnjakovići odgovorite: da li je to normalno?
"Ko je upravu"? "KO JE UPRAVU"? Blago nama s našim "novinarima". Nije ni čudo što imamo najniži IQ u Europi. Što više čovjek prati vijesti, to gluplji postaje. Pa jesam li upravu? Jesam li upravu?
uvijek ista priča: Lopovi viču drž'te lopova
Čim se braniš riječima da je sve montirano i politički i koristiš istrošenu frazu da neko paušalno ocjenjuje znaći da si kriv al ti glupo priznat. Ispričana priča, izlizane fore....
Kada PDA dijeli pravdu... Nezna se koji su gori