Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa istu stvar prosle godine uradili SDP i PDA i sad nesto se.ru
kod nas ce vise biti direktora skola nego djece
Tuzla ima pravni fakultet ali nema pravnika koji im je mogao reci da ne rade gluposti. Pa i zadnja nana danas zna presaviti tabak i tuziti za svoja prava, a kamoli direktori koji su u stranku i usli da nadju nacin za bogacenje.
Hoće li neko od vijećnika i pravne službe odgovarati za štetu koju su nanijeli kantonu?
Sve Stranke svake parlamentarne većine smatraju ustanove i preduzeća(koje im u koalicionoj raspodjeli pripadnu) kao "svoj plijen" sa jednom jedinom svrhom, a to je zapošljavanje članova svoje familije, stranačkih uhljeba, ljubavnica i sličnih.Nikoga od njih ne interesuje ni BiH, ni narodi, ni građani, niti bilo ko ili bilo šta.Zato se na direktorske pozicije i postavljaju poltroni koji te stvari odrađuju na nemoralan, netransparentan i obično nezakonit način.
Prva smjena direktora nije bila legalna. Al de sad da vratimo na kraju školske god. Da zaposlimo svoje prije izbora. Može bit direktor tehničke škole neko ko je predavao mizičko u osnovnoj školi. Isto tako i profesor iz rudarske škole muzičku može vodit. Fuuujj.
Ovaj Vujović je gadan lik. Drtina iz Bileće, posljeratni tuzlak, završio nešto na štelu poslje 40 - te. Zelrni dobro kuhaju, umjesto 5 tri u školski odbor. A to u i ime nastavničkog vijeća glasi da škola pošalje 3 prijedloga, ne bitno kako glasa kolektiv, bagra na vlasti odluči. Smanjili na 3 a ušli u izbor tipa sigurice. Supa SDA seljačka al narood zna.
E bas sam krenula napisati koliko mi je ovaj lik odbojan, ali vidim da me neko preduhitrio. Kad ga vidim u carsiji muka mi dodje da povratim 🤢 Sve poslijeratni tuzlaci
najveći problem svih škola je manjak djece. a manji problem od toga je što ste ostavili postavljanje direktora po stranačkoj liniji. u zedo kantonu su to riješili ima decenija već, ne možeš biti aktivni član stranke a direktor.
Crveni kmeri na infuziji 🤣🤣
To vam je to, bez obzira koja stranka došla na vlast, njima je bitnija pozicija a to što je u školama po 14 djece u odjeljenjima i što se škole masovno zatvaraju jer nema ko da pohađa, to je nebitno. Mamu li vam svima od najnižeg do najvišeg stepena uhljeba.