Komentari (97)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kakvo obrazloženje za smjenu, to su se dogovorili sa njim da ih može tužiti i da mu moraju isplatiti 48 direktorskih plata (koliko bi mu mandat trajao) + kamate. Ko će za tih cca 200.000 maraka odgovarati??
@Berac Odgovarat neće niko a mutavi narod će sve da plati
Ne znam sto iko od konakovica ocekuje da na ovaj slucaj reaguje. Pa on samo reaguje na desavanja u SDA. Nikada neucinkovitija, praznija vlast, ne samo u ks, vec na citavom ovom prostoru. Covjek vec godinu dana na vlasti, rasipa pare kao mu prahne, a i dalje mu glavna tema opozicija...
Znaci nabavka jedna stolica jedan racunar = izmisljeno radno mjesto
Sramota,po kom je osnovu dobio radno mjesto a da prije imenovanja na mjesto direktora nema ni sata rada u Toplanama.Sestorka opet puca autogolove,sve mimo zakona
Ovo je odraz SDP-a i sestorke...pa smijenite covjeka opravdano i onda ga zaposlite iako nije bio uposlenik firme prije direktorskog angazmana. Maheri ste za uhljebljenja i iskretanje istine, te fakturisanja svojih marifetluka drugima.
Šta će Lana Prlić reć?
Dino Konakovicu reaguj na ovo!!!!!!
uhljebili vec covjeka, i sad bi trebo dobit otkaz. pa gdje to ima.. nego preraspodjela.. dobro je proso, moglo ga je zapast ministarstvo za evropske integracije.
Digla se frka što je ovaj opsovao mater tamo nekom zarobljenom pripadniku vojske RS-a. Al eto, bitno je izjednačiti strane u ratu. Danas je to kadar SDP-a, sutra možda SDA, prekosutra član možda neke treće stranke
pa naravno kako smijeniti sda
Ratni zlocinac iz SDP
To nam je naša vlada dalaKlela se u KONKURSE i mnogo nešto da dođe na vlast a ponovo isto.Konkurs za radno mjesto jer nije mjesto gdje vlada postavlja..?????????
Pomilovao Alija ovu "junacinu"! Sta se onda cuditi sto Srbi i Hrvati ne zele da zive sa njima u zajedničkoj drzavi.
Aaaaaa, eto pošto si samo ratni zločinac i samo si obavljao protivzakonite radnje nećeš više biti direktor.
tjeraj zlocinca napolje!
Gdje je dno. Vidimo li ga uopće
Svi Srbi i Hrvati treba da istupe iz SDP-a. To je fasisticka stranka koja nagradjuje ratne zlocince, ubice i silovatelje.
... raspisao konkurs za prijem 20 radnika, vjerovatno je i sebe ukalkulisao u tom konkursu s obzirom da nije bio zaposlen u toplanama...