Komentari (122)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Potpuno istu stvar SDA radi i sa HDZom u Mostaru,gdje su im prepustili sve kljucne funkcije u gradu,a zauzvrat im HDZ cuva ledja u dijelovima Federacije gdje su Bosnjaci vecina. Sve ovo govori da SDA zanima samo 23% fildzan drzave,izdajnici kriminalni.
ne zaboravite dijasporu, svi oni glasaju za SDA, smiruju grižnju savjesti što su napustili državu kad ih je država najviše trebala, pa misle da ovako rahmetli Aliji odaju počast..a, jak je i lobi SDA po dijaspori tokom predizbornih kampanja..šta je Cerić godinama radio po svijetu, a radi i sad, skuplja glasove za SDA
Meni je smiješno da vi ovdje samo vidite kako SDA ispada idiotska stranka. A SNSD? Sve veliki servi a šuruju sa SDA. A sve ne mogu muslimane očima, a sve im mrsko Sarajevo. A prodali se servi za jeftine pare!
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
СДА истински воли да продаје Бошњаке :) Једини они заступају истински интерес Срба. Сама чињеница да је СДА помогла оснивање Републике Српске.. је велики потез у историји, а и дан данас је чувају својом политиком. Свака част СДА.
Што се тиче љубави буразеру, мени није никада ни била ;)
па не знам :) Нека ускрсну и Твртко , Бењамин Калај и Алија, уколико ти немаш шта против, немам ни ја :) Мада ћемо се морати договарати око Слобе и Алије :)
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
znači logika kapitalizma koja se potura pod ideje o racionalizaciji, tehnološkom višku i sličnim sranjima. Imaš dobrog čovjeka na poziciji, nađeš pogodnijeg smijeniš ovog taman da je tito. I tako to hoda u tamnom vilajetu.
Vidi ovoga, on bi da živi u Srbiji a krao bi i politikom se bavio u Srebrenici ...? ? ? Pa ljudi moji, kad ćemo više to dno dotaknut ... baš pomislim da niže ne može, kad eto ti SNSD uhljeba iz Srebrenice ...! ! !
dabogda se usrali
Svi smo ovdjebpljuvali DF i Reufa i Suljagica, a sve su nam ovo nagovještavali. Mislim boli me briga za sve stranke, ali samo kazem.
Pa sda prodala taj grad davni dana i nazalost zna se sto se desilo sa ljudima:(
zar vam trebaji vladati stranke koje su ratovale?...podjele vrsili....sda, Hdz, sds.....glasajmo za opozicoju glupani.....DF, SBB, SDP.....
Ne kontaju oni to. Zato ih i veslaju ovi veliki servi, veliki kroasani, veliki muselmani.
Meni je smiješno da vi ovdje samo vidite kako SDA ispada idiotska stranka. A SNSD? Sve veliki servi a šuruju sa SDA. A sve ne mogu muslimane očima, a sve im mrsko Sarajevo. A prodali se servi za jeftine pare! Koliko vidim servi bi i oca prodali da dobiju slovenske i talijanske pasoše kao što to uradiše veliki servi Dodick i Srkbic. A sve im mrzak taj zapad pa se ko fol suprostavljaju i servima oči mažu. Idioti!
Sve ista govna.
Meni je smiješno što si ti toliko dosadan a bez učinka . . .
:(
Ma nemojte zaj.ebav.ati, meni ovdje pristalice sda probiše glavu pričajući kako ta stranka čuva Bosnu. Ja sve kontam možda je do mene, možda ne vidim dobro, možda stvarno treba njima da vjerujem više od svojih očiju, možda oni nisu poluretardirana bića inteligentna ko bojler za vodu.
Srpska Demokratksa Akcija....na djelu...
Ovo je pjesma za one koji su glasali za SDA 2014. na izborima,
Ma ne treba link, već ovu pjesmu što pjeva Ćamil kažem :-D to je ta pjesmica :-D Slušamo je već 20 godina.
Seljacke stranke
pa alijina skola!! bosna je njemu i bila na tromeđi čaršija-marin dvor-poljine. kad je otac nacije moga prodat srebrenicu zasto to i njegov okot ne bi ucinio? al nije samo sda takva. tuzla je crvena, sdp-ovsa uvijek bila, al kako koji dobije fotelju u sarajevu na karauli podere rodni list i postane sarajlijica te se samo za svoju guzicu u sarajevu bori
Meni je smiješno da vi ovdje samo vidite kako SDA ispada idiotska stranka. A SNSD? Sve veliki servi a šuruju sa SDA. A sve ne mogu muslimane očima, a sve im mrsko Sarajevo. A prodali se servi za jeftine pare! Koliko vidim servi bi i oca prodali da dobiju slovenske i talijanske pasoše kao što to uradiše veliki servi Dodick i Srkbic. A sve im mrzak taj zapad pa se ko fol suprostavljaju i servima oči mažu. Idioti!
Veoma glup komentar. Opet bosnji krivi srbi i hrvati. A sto se pasosa tice prvi ja a jos 80% bosnja bi sad uzelo pasos slovenije il neke druge jace zemlje samo da odemo iz ove vukoj*bine i ne citamo vise ove vijesti
bakire jebem ti sjeme seljacko
umostaru je to kako koja stranka dodje na vlast pa sjetimo se sta je sve radio safa orucevic posto bogatas u ratu kolko je gradjevina u mostaru obnovljeno dok je on je bio pa gaje onda onaj seljacic i jedva zavrseni kvazifilozof i kvazianglist i kriminilac a nedrzavljanin bih hare silajdzic zaposlio u svojim redovima, a kad safa ode dodje meho poplava, a nakon mehe pogodni kadrovi eronet servisa aluminija i na kraju ovaj izuzetno pametni ali steta na pogresnoj strani prave dragan covic, i sta danas imamo u mostaru nekadasnjem biseru privrede i turizma u bivsoj jugoslaviji i hercegovini, imamo masovni odlazak mladih imamo kojekakve instantne sto drzavne sto privatne fakultete (nije bitno jel su bosanski il hrvatski), imamo kanton koji je tu da primi platu i funkcionere koji se iskljucivo pojavljuju u sarajevu ili u mostaru a niko ne radi da poveze hercegovinu i sarajevo a dane govorimo da se privreda mostarske regije nemilice pljacka i da novci odlaze u hrvatsku da se porezi ne placaju.
MO je prodat grad....nije jedini al jeste onaj koji je najvise "otisao"....jesil ti iz MO???