Komentari (104)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Isto kuga jarane, pa jel moguce da ih se ne moze covjek rijesit u pm vise i SDA i HDZ crkni sirotinjo glupa
@onzele Ako ti je SDP alternativa, uzmi ubij pa se pištolj!
Ma sisajte ga bakiru i vi i sirotinja jos 30 godina , ja imam hebe me se
Vjerujem da će od danas sve biti puno bolje.SDA i HDZ su zasjeli na rukovodeća mjesta i očekuje se blagostanje.
Opet Bošnjak i Hrvat na vlasti.
Dajte i mom Bakiru jednu vreću
Gledaj seljacke face, al samo visoke funckije bravo
Zar je ovo još nekome interesantno. Sve se zna već godinama
jel i Kukić među njima? :D :D
Komšić i Čović zajedno?! Hej fukaro grebem li te glupu!
Dok ezdea ne bude potpuno uništen, nama nema napretka.
crveni se crveni zeleni zabac u bari
Krenulo se od vrha, svaka čast i sretno👍
Tako ce nam biti sve dok imamo glasanje bez savremenih mehanizama kontrole, pa se izbori namjestaju, kradu. Na zadnjim izborima 500 000 nevazecih glasova !?! Dakle nije do naroda, narod glasa za promjene, ali ovi lopovi zamjene vrece sa glasackim listicima i sebi namjeste pobjedu. Narod BiH svoj revolt pokazuje masovnim odseljavanjem iz nase drzave.
Od sutra novi milioni u privatne đepove malograđanskih i velikoseljačkih hoštaplera, tender efendija, hodža i hadžija koji savršeno manipulišu sirotinjom uz pomoć kahve, šećera i usrane priče kako oni jedino brane ovu zemlju i čuvaju njene granice, a iz nje,sve što je radno sposobno i s pameću čisto, odlazi u nepovrat. Dobro došli u zemlju lopova.
'džepove'
Kaknjska lopovcina sve pozaposljavo svoje u telekom i ko zna gdje
Sad ce komso reci ljudi ja sam dao sve od sebe pokusao sam zaustaviti izbor boskovica ali nisam uspjeo.. Koji mamlaz
A u ovoj drzavi nikad nece sposoban i kompetentan na poziciju koju treba . Doveo je BH telekom u propast i uskoro privatnu firmu. Da je kako moguce da neki milijarder kupi i parlamentt bilo bi korisno za ovu drzavu.
Bakir Zivkovic je izgleda ponovo spustio gace pred prijetnjom zaokreta Dragana Covica. A usput i postavio svog uhljeba skakaca sa fotelje na fotelju.