Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zub vremena? Napravljen 2008? I zove se smaragdni? Pa imal kakva garancija na ovaj most. Kraća od garancije za veš mašinu
Most je zahvatio zub korupcije.
@Krkica Nije zub, nego cijela čeljust.
Ovo ruglo realno koštalo 200000. Milion ukraden. Pa vidite li vi ovaj lim i ove daske zašerafite. Šta je ovdje 1,3 miliona?
@neverkombelizen a šarafi stavljani nasumično kao da su djeca igrala...ruglo od majstora.
Znam da se u Bosni peru pare preko tendera, ovo je sasvim nasumicna vijest o jednom mostu, koliko jos ovakvih gradjevina ima gdje se opere 10 puta veca kolicina novca od vrijednosti iste, 1,2 miliona maraka za most duzine 20m, na zapadu ti vilu izgrade za te pare, sta se to dole desava?
1,5 miliona sa ogradom i konacnom cijenom, dal je moguce da se vrse tolike razmjere pljaceke a da niko ne odgovara za to? Jeste li vi svjesni o kakvoj pljacki je rijec, u prevodu uzmu prare iz budzeta kojeg ste vi napunili, operu sebi 1,4 miliona i 100.000KM uplate firmi za gradnju, ovo se inace radi neprimijetno, ali ovo nije normalno. Hladno milion i po za most od 20 metara koji za par godina vec u fazi raspada.
Šta će obnavljati jel vidite šta su debili ispisali po njemu. Ovome našem narodu ništa ne može biti sve bi uništili. Prema tome i treba da nemaju ništa fino.
Čuj zub vremena nakon 10 godina hahahahahahhaha. Pa normalno kad je izgrađen od shit materijala.
Meni je Hamdija samo ostao u sjecanju kad je pred novinarima izjavio da mu pokosena trava mirise na pi*ku.
Ovdje nema popravka jer je most potpuno koncepcijski i tehnički promašen. Ovo se može samo srušiti i napraviti novi jer će svaki popravak za kratko vrijeme doživjeti sudbinu prvobitne izvedbe. Usput, cijena izrade ovog mosta teško da prelazi i polovinu iznosa od 1.200.000 KM. Zadržaću se samo na tehničkim elementima jer svijest i odnos mladih bihaćkih divljaka zahtijeva prevaspitanje i više roditeljskog zalaganja.
Upravo to....čupani betonski stepenici i bacani u vodu.
@corvus_edin Gorka istina je komentar od 3eger: "Bihać je uništen, ne postoji." Savršena simbolika kroz percepciju mosta u raspadanju.
1,5mil.da traje 10-tak godina .. i to pjesacki .. TITO ustani, vrijeme je da se nekom najebe$ mile majke .. 😒
Smaragdni most zaista ili sto bi Damir Niksic rekao 'nidje na svijetu'.
Neka ga migranti obnove.
Nije se niko javio, jer nema firmi koje su kompetentna da ga "poprave", stoka je nedugo nakon otvaranja počela sa uništavanjem i mosta i prilazu mostu...
Bihać je uništen ne postoji