Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
RS @ti si ga izgleda davno dodiku produvo a pusicega dok si ziv samo za tvog malog mozgica nikako da dodje gdje se nalazis smrdo.
Mozemo pocrkati ali svakim danom sve vise se vidi da RS ima vladu kojoj je stalo da RS ucini i ocuva stabilnom .To potvrdjuje i ovim potezom .Mislim da upste nisu bez novca .Imaju stabilan buzet (za razliku od nas),koji nema veze s prodajom Telekoma, koji su prodali u pravom trenutku( za razliku od nas) .Planiraju i povecanje nekih 50 mil.km .Nas ce biti manji za 300 mil.km, tako da ce oni prvi put imati veci budzet od naseg. Ali ne stedi se kada nemas para, jer nemas sta , nego kad imas .Krenuli su od sebe i na taj nacin unaprjed zacepili usta mnogima ,koji vec unaprjed mjerkaju novi budzet koji ce uskoro i usvojiti (za razliku od nas ,kojima treba i po tri mjeseca natezanja). Iz ovi poteza se vidi i da idu na smanjvanje javne potrosnje koja je vec sad procentualno blizu EU prosjeka (za razliku od nas).Jasna su im i globalna ekonomska kretanja i recesija koja je stigla sirom planete i na neke ce se sruciti poput cunamija . Nego, gdje smo mi u toj prici ? Ili cemo samo gledati u komsije i moliti boga da mu crkne krava , a ne primjecujuci da su vec odavno pred nasom prazne jasle . I dok gledamo komsinu , ovu nasu ,nasi politicari vec izmuzaju do krvi. Dodika za presjednika!
Dodiku mozete samo da ga produvate... koji ste vi kompleksasi...Bog va mpomogao. VASI IZGLEDA NISU DOVOLJN0 NAKRALI!
jebe mi se.
pa koliko je para pokrao drzavi ne mora vise ni primat marku jednu mjesecno!Sto ste ostavili ovu vijest na naslovnoj stranici,ovo nije vrijedno stavit ni u klozet,jer obrijani cetnik-neprijatelj nase drzave se nakupio para za vrijeme rata po Bosni,poslije rata i nastavlja kradjom drzavne imovine! BOSNA4EVER!
Dodik je postao najpoznatija bosanska licnost i u BiH, a i van nje. Ne samo da,po svemu sudeci, ne mogu izici novine u Fbih bez rijeci o njemu, nego ce ga izgledati i MZ postaviti kao prvog samostalnog predsjednika u BiH. ( jer ova sadasnja \"tri kralja\", vise nalikuju na tri klauna). Da bude musliman na to nitko nece pristati,a isto tako nema tu adekvatnog kadra. Hrvati su u dalekoj manjini. Dok je Dodik osoba najadekvatnija za tako sto.
lik se opario,stvorio carstvo,ne treba plata ni njemu ni njegovom potomcima tako da moze i da je se odrekne.a i ti ostali bliski njemu su takodjer uzeli dio kolaca sebi.dok ovi nasi jos nisu dovoljno se nagepali,tako da svoje \"postenje\" pokazuju posjecivanjem dzamije:znate li kako cete znati koji su najveci lopovi? -oni sto sjede u prvom safu:))))))))))
joj,bas mi ga je zao,ne znam kako ce da finansira sad onokika imanja,nece valjda morat nesto da proda:((((((((((((((((( ljudi zna li neko od vas mozda da li je istina da u rs NEMA SIGNALA FTV KAD SE EMITUJE EMISIJA 60 MINUTA?
Prodavanje magle ! Dodik je otvorio spedicijsku firmu, cijene su joj daleko ispod konkurenata, tacnije tolike da je nemoguce ostvariti zaradu. Naravno, pranje novca je u pitanju.
hrvatska vlada jucer je najavila program stednje za 2009., a dodik ga je danas samo prepisao. sramota je da ga sarajevo-x reklamira i da mu uopce pridaje toliko pozornosti...
Povraca mi se vise od RS-a i Dodika .... pa njiima uopste netreba plata ..nakrali su se svi do jednog Imao sam ja pravo kad sam rekao da treba da zamijenite domenu sa dodik-x.com Nemoze da prodje ni jedan dan a da ovo govno nespominjete 3-4 x na dan ...fuj
mogu se kladit da je ovo neka reklama ....
Pa taman im je podigo a sad im spusta. Pa sta ce reci ljekari. Hm ipak oni su bolji dio BiH. Hahaha.
@Kotromanic: E da nesto normalno cujem i sa vase strane! Svaka ti cast na normalnosti!
Digli plate u svim sektorima zahvaljujuci parama od prodaje telekoma.Pare se potrosile i sta sad????Eto vam srbadijo Dodika,eto ekonomskog cuda RSa.Pare ste potrosili i sad ste opet fukare