Komentari (54)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
dosta više toga hoće li biti plina, grijanja, vode, struje............. ko je kome dužan tužba sud isključenje, a nas redovne potrošače prestanite više maltretirati........ i baš me briga kako toplane rade JA IM SVAKI MJESEC REDOVNO PLAĆAM ugovor ima i prava i obaveze, koje ja kao korisnik sve do jedne poštujem, a davaoc usluga ?????? prekinite više ako neznate raditi privatizirajte i onda za sve jednako koliko para toliko muzike
ma jasta,eto oni pametni a mi budale sto placamo,ma jeb.... m svima ,, ja sa troje djece i zenom na birou placam redovno toplane i vodu,eventualno po jedan racun kasnim,svi clanovi porodice uredno prijavljeni kucepazitelju,vode mi dodje po 40-50 km,a neko ima lafo 2 clana a tamo ih 10,i dug toplana nekoliko hiljada. Jarane za brusilicu i u stan upadnes,isijeces radijator i cep,,pa da vidim kako neces placati mamu vam hostaplersku
@emika.emi Potpisujem!
Zašto ne isključite neplatišama nego kao i uvijek ispaštaju i oni koji uredno plaćaju i osim toga, kada kažem neplatišama ne mislim na one koji imaju dugovanja od nekoliko stotina maraka ...država zambija!
IH ZAMBIJA JE EVROPA ZA NAS
BREAKING NEWS: "Samozvani socijaldemokrata Zlatko Lagumdžija je odlučio prodati svoj luksuzni stan u Dubrovniku i na taj način, u stilu socijaldemokracije, pomoč Srajevogas-u "
Svake godine ista prica, koliko smo poslije rata dobili donacija da otplatimo dugove mogli smo preplatiti racune za narednih 10 godina, ali jok, novac je "malo" skrenuo s puta
Struja prava stvar !!
Petrovicu debilu jedan, daj uvedi vise zakon da se mogu grijati na konvektore a da vam ne trebamo placati izmisljeni pausal.
jel zna neko ako ja placam racun a onaj koji neplaca i nema plin kako moze biti dug? nesposobno rukovodstvo il sta? yebanje potrosaca na njihov racun. a mediji pretjeruju, svako malo zavrcu nam plin a dosad nisam imao problema sa isporukom. obavjestite me kad nestane ovako sta bi kad bi bilo je samo dizanje tenzija i krvnog pritiska.
Placaju svi oni koji imaju svoje plinske setove jer kad ne plate odmah im se zavrne. Placaju penzioneri iako mi na kraju mjeseca ostane jedva za strucu hljeba. Ne placaju oni koji se griju centralnim u zgradama ali zato svi uredno vozaju auta. Neki dan sam isao kod prijatelja i onako slucajno pogledam neki spisak stanara sa raznim dugovanjima. Ma to je strasno sve koriste a vise od pola ne placaju iako ponavljam velika vecina voza auta i kaze mi prijatelj vise nego dobro zive. Fino poceti sa zapljenom i prodajom upravo za cijenu koja se duguje. Pa kad ti uzmu auto koje vrijedi 20.000 i prodaju ga za 5000 koliko dugujes ima da se ufatis za glavu.
MA ZAVRNITE GA VIŠE !!! Ionako postajemo (klimatski) Australija pa nam neće ni trebati.
Radi li ova vlada KS ista osim zaposljavanja svojih kadrova? Radnici strajkuju a dugovanja se gomilaju.
Zaboli me ona stvar, ja sam presao na alternativno gorivo.
Sigurno vam sad trebaju pare za izbore pa opet nema plina.Samo muzete narod ko kravu muzaru.
Petrovicu ponovo cu te poslati u 100 P.M.Gde su vam pare sto je narod platio za potroseni plin.On je energenat koji ako neko ne placa Sarajevogas mu odmah zavrne pipu.Znaci potroseno placeno od naroda.Ako su toplane duzne gdje su pare, tacno je da mnogi ne placaju, dosta ima praznih stanova, ali i zime nisu kao sto su bile.Znaci dobro su ustedili i sta je s novcima onih koji placaju grijanje.Kad sjednete u ministarske fotelje supak vam se rasiri pa hocete novi auto, hocete putovanja po Bahamima, vikendice.Uzimate lopatom ono sto niste zaradili.Vi ste obicni kriminalni sljam.
Pa i oni se griju na plin, instutucije, mislite da plaćaju? Najveći dužnik je VLADA, na svim nivoima. Nama nije problem spoljni dug koliko nas guši unutarnji dug!!!!! Bitno je da ima za plata, ako nema ima kredit a ostalo, zaboli ih
Jel ono zlaja na ventilu?
kako ste duzni ako vam uredno placam plin vec godinama??? i to sa pretplatom i unaprijed ha?
Placas ti i ja i obicni gradjani, a oni koji bi trebalo i koji trose puno vise nego mi ne placaju. Radi njih treba mi da ispastamo, nigdje logike ali tako je.
Ucjene, prijetnje, laži, korupcija to je naša svakodnevnica
Zeljkovicuuu mrs iz ovoga kantona mrs mrs mrs mrs mrs mrs , i svi nesposobni ministri mrs mrs mrs mrs mrs mrs !