Budžetske uštede
0
Smanjen regres u institucijama BiH
Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nemoj te takooooo, pa i to su insani, treba im povecat regres al da ga potrose na lijekove stoka bijedna
zasto nisu ukinuli regres?
Pitajte privatnike koliki je regres i kolike su dnevnice za službeni put! Mrš, stoko budžetska!
Idite na to more u Tursku i ne vraćajte se više
Nije tacna ova vijest http://www.parlament.ba/vijesti/1/0/1074.html Zakon nije prosao, ipak idemo na more u Tursku
@jasna >kad ce bosnjacke patriote pocet svoj federalni kriminal pokrivat rs-om Federacija hoce da vas anektira mirnim putem, stoga se i proglasila drzavom. I treba da vas anektira, samo prije toga treba Cerica uhapsit, te nacionalisticke pokrete u federaciji zabranit.
kad ce bosnjacke patriote pocet svoj federalni kriminal pokrivat rs-om i dodikom od kod su se drzavnim ustavom federacije ogradili i prije nastanka rs-a
Sta smanjen , treba ga ukinuti 100% !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jaaaaaaaaaaaaaao, jadni oni. Ako dobijem platu za juni do polovine augusta, odricem se trecine da se ljudima namiri regres.
To0oooooooooooooo JJJOOOOVVVAAAANNNNNEEEEEEEEEEEEEEEE
Svima umjesto regresa dat ljetovanje u banjama u Srebrenici. Pa kad su već svim stalno puna usta Srebrenice, bez obzira o čemu se pričalo, zašto je ne pomoći?! Ako ljudima išta treba tamo to je ekonomija a ne puno sarajevske priče.
jel postoji i jedna stranica iz rs-a na kojoj je moguce javno objaviti svoj komentar, ili komentarisati neku vijest?
šta je REGRES?
Što će im smanjiti, treba ga ukinuti kao što su ga ukinuli njihovi ahbab-i naši vrli tajkuni vlasnici uglednih firmi. Pitajte radnike u privatnim firmama šta je to regres?
Kako li će na godišnji? Možda budu prisiljeni i u te famozne ozloglašene ****, kad se nema za *****+. A oni imaju svooojj voooz!!!