Komentari (98)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pa dokle vise bahatosti?? OTKAAAAAAAAAAAAAAAAAAAZ!!!
@SrbskyDrinsky A Dodik nije zaposlio uzu i siru rodbinu, pola Laktasa i stranacke kolege i njihovu rodbinu i ljubavnice? LOL, dobra dobra. Ali bitno je Sarajevu se inatiti, koga briga za prosperitet zemlje, jel tako?
Da mu nije stranke, vozio bi mladu u traktoru. Kazni stoku!
Otac na sluzbenom putu.
eres nasa rak rana , zapamtite to
Žalosno je što ovakvo ponašanje nije izuzetak, to je praksa moćnika koje smo sami izabrali - na žalost ... U uljuđenoj zemlji ovakav idiotluk nikome na pamet pao nebi a kamo li ti da se počini ovakav kriminal ... Što je najgore kreten će još dugo, dugo vozat istog tog i još novijeg Mercedesa ...!!!
Kazna u Njemačkoj bi bila 50 godina robije
Ta auta debilskih ministara i treba jedan dan u tjednu staviti na raspolaganje građanima da se malo provozaju... Bolje i mladenci da se voze nego kao sto je bio slucaj u Travniku da je vozac nekakvog idiota ministra prevozio kupus za kiseljenje u gepeku od A6 ... Valjda negdje uz cestu naletilo povoljnije za pola marke po vreci...
Problem je sto su vidjeli od onih koji bi trebao biti primjer npr kao Bookir..
@ivica.bila Ivice bolje ti je suti o korupciji.... Ti i tvoja obitelj sve sto imate u zivotu ste stekli klasicnim lopovlukom ...i ne ljuti se....znas da je to istina...zahvaljujuci svom tati lopovu...
hebo ti bakir mamu , eno dodo i covic vas karaju i shutite
Nema više nikakvog smisla čuditi se ovakvim stvarima. Država je privatizovana, samo čekamo da nam to i službeno saopšte. "Glavne baje" su najveći dioničari, sa tajkunima koji ih prate. I u takvoj privatnoj državi oni mogu ići ministrovim autom u svatove, ili žena da koristi predsjednički auto, mogu i tuđe ubit dijete i prikrit tragove, mogu i priznat ubistvo ili krađu pa ne otić u zatvor ... jer je sve njihovo.
Svaki narod zaslužuje upravo takvu vlast koja ga trenutno vodi, ni bolju ni goru, nego baš takvu kakva jeste! Šta se ba čudite, to je naš odraz u ogledalu! Opet birajte HDZ SDA SNSD i SDS. Ni slučajno druge!:)
Nista novo,njihova djeca idu na fax sa drzavnim djipovima.Rasturanje droge u sluzbenim vozilima....😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎
Pusnjava po gradu i šta onda da se kaže i o mercedesuMVP? Sve skupa kada se sabere = papanluk ili ti - našla se svinja u čem nije bila!
Djikan pro level !
Mora mlada ic u mecki, bembari, audiju, *ebem ti ovaj nas seljakluk
...... Sta drugo ocekivati od divljaakaa aaaa ☝ ko moze sankcionisati primitivnu zivotinju u ljuskom obliku ....☝
Seljacka posla, i sisanje ovaca na djelu. Glasajte ovce za iste, samo glasajte, jos vise molit cu.
Evo ide nevjesta