Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Čime se vi bavite, pa kad bi zaplijenu imovine ministara radili i prodali, fabrika i fabrika bi se moglo napraviti, fuj !
ne sporim.....kriminal je.......ali pravi je kriminal na vrhu......a njega ne smijete ha ?
Šverc komerc. Poduzetnici. Pametni ljudi.
jesul zaplijenili one fuserske nike sto prodaju po piku po 100-130KM a levati kontaju original. i oni sto trenerke fudbalskih klubova tuse za 60-70 KM .. da su orogonal bile bi 170 i 200 KM al sta znaju djiberi... a ove inspekcije narucene od glavnih dobavljaca originala.
akcija je uradjena... hahaa ko da su uhapsili šefa camorre
A u Sport Life-u kažu: "Original, originala" AHIHIHIHIHIHIHI!!!!!!!!!
Astma brzo trajno nestane kad počnemo koristiti nisko masnu hranu. Tako nestaju i sve druge bolesti, kad se krv otarasi od lipotoksemije (trovanja mastima). Fizička aktivnost pomaže, ali slabije nego izmjena hrane. Žena od 59 godina se 31 decembra 1991. godine pofalila u magazinu "dan australijskih žena" kako joj je savjet doktora da pliva i vježba pomogao. "sad sam zdrava i sretna, iako nisam se skroz izlječila od astme". Mogla je skroz da je promijenila hranu u manje masnu.
I nemam nisšta protiv da se svaki prekršaj kažnjava, ali brate mili uvijek ima prioriteta kao što su nezaposlenost i jadne plate !
Sigurno se nekom zamjerio - la ili koverta nije stigla na pravu adresu i u dogovoreno vrijeme.
I led puca gdje je najtanji ..
Ubi sirotinju, kod Smrka nasli 650 hiljada u stanu u kesu i vratili mu.... :)