Komentari (90)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
da sipa ovdje uleti i da se provjere porijekla imovina ovih sa fotografije...bilo bi hapsenja za ginisa...
Skaka mora prijaviti koliko će ćuna osunetiti ....
Nista se vi ne brinite bosanci xD p.s. dobit cete salabahter xD xD xD xD
Samit realnog sektora he he
Kad su pare u pitanju dogovore se ovi kriminalci ekspresno
@Ronex popunjavanje upitnika predstavlja slijedeci korak ka ulasku u EU, a do tada vise nema ozbiljnih kreditnih aranzmana jer su sve bonuse ispucali, govorim konkretno o finansijskim sredstvima u skorijoj buducnosti, jer su vec dosli na nivo kreditnih zaduzenja za isplate svojih primanja u administraciji, penzije se isplacuju zaduzenjem kod domacih banaka, novac seta s racuna na racun na dnevnoj bazi, da namire nedostajuca sredstva uvode se porezi na sve zivo kao sto vidis!
Svi se skupili i ajmo kao odgovarati na pitanja, ne idemo kuci dok se ne odgovori na sva 😂😂😂
Hahahaha... Nije mi samo jasno kako ce odgovoriti na vecinu ovih pitanja kad nemaju podataka uopste xD
Pa jesi li i ti na ispitu kad ne znaš odgovor lupao ? :-)
Joj šta je uhljeba na jednom mjestu. aman aman. Jel ovo okupljanje uhljeba za obaranje ginisovog rekorda za najveći broj uhljeba na jednom mjestu?
ekipa smak svijeta
pa isto da smo kandidat za neku intergalaktičku uniju s vanzemaljcima a ne eu. zar smo toliko zaostali.
Koliko.li ce.nas kostati.ovaj prevodd 20000 stranica..
Pa ne treba ništa prevoditi. Crna Gora je od Hrvatske dobila gotove prevode. Ovdje ce se raspisati konkurs, neka povlastena agencija će uzeti posao, i dati gotove prevode iz Hrvatske ili Cg
Čuj,želimo se prikazati u najboljem svijetlu,valjda u blatu kriminala i korupcije.Laž je opasna ali je opasnije kada neko sam sebe laže.
Znaju ovi iz EU da smo mi dno dna. Ali njih to i ne zanima, njih zanima da uzmu vodu i ostale stvari koje su kod nas interesantne. A za ostalo, njih boli briga. Već oni znaju da za 20-30 godina ovo će biti veliko prostranstvo sa 2 veća grada punih staraca i turista.
Odgovorit ce ga pred naredne izbore ;)
sad će se vidjeti čija mater crnu vunu prede. .
Ja mislim da ce nam ala pomoci