Komentari (179)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Haha lik duguje stotine hiljada maraka zakupnine, ne izdaje fiskalne racune itd, i sad problem sto ga opcina zeli izbaciti. Pa koliko je poreza utajio svojim famoznim narudzbama, mogao je platiti pet kirija
Je b em ti državu i zakone čovjek dužan 370.000 maraka a advokat kaže nema zakonskog osnova za delozaciju.FUJ
Čitav problem je zbog kirije i para koji se sad prestavlja kao neka politička zavjera...glupost!
cuj tesla pub sad se ceka samo jos da i vi pocnete da ga svojatate
Ako ne plaćaš kiriju, jarane, voz, da si ne znam ti ko. Još te nije stid javno kukati. I još bi baštu? Gdje, na trotoar, da zakrčiš ulicu? Mrš, i ovako mi je preko glave širenja po pješačkoj zoni i dozvola za bašte, od Vatre pa nadalje, sve ono treba ukinuti.
Cuj konferencuju za medije...ahaAHAHAHAHhaha
Ovo je drzava 5 posto ljudi koji su u sprezi sa policijom i vlasti..ostali 95 posto su gradjani koji nikako da shvate da ovih 5 posto su govna koja treba satrati protestima i dati im do znanja da smo svi isti pred zakonom! Sud i policija su krivi za sve!
Pa sto ga niste nogirali na 2 kirije, sta ste cekali 370 000???
Moj je dragi najbolji njega svaka cura voli jer on plese lindjo jer on plese lindjo. Hajde dragi sve pokazi otkrij sada svoje drazi plesi plesi lindjo daj zaplesi lindjo.
Mi smo narod bez muda. Sacica nepismenih uhljeba i glasackog roblja nam rastura zivote i porodice. Umjesto sve da gori i dok narod ko u Rumuniji ne izadje na ulice i natjera sacicu politickih govana da postavi posteno stvari sve na svoje mjesto.Stojnica je puna Bosna koji krcme drzavnu imovinu i jos ko fola predstavljaju drzavu.
Kao prvo dug nije napravio Stojinic, dug je ostao od Procredit banke. A kao drugo ovo je samo pokusaj demonstriranja sile od strane nacelnika, koji je na zub uzeo Stojinice i sad pokusava svim silama da ih unisti. Najispravnija odluka je da ga tuze za ucjenjivanje i maltretiranje, jer kako das nekom prostor sa dugom, a onda tjeras tu istu osobu da placa tudje dugove. Ma lopov klasicni nacelnik. Neka objasni sto u starom gradu jedino Stojinici nemaju baste, a dopustio je stolove u Ferhadiji????
Pricas gluposti. Mislis da bi on uzeo pod kiriju lokal sa skoro pola miliona KM duga? Aj ne rise oca ti! NIje ni on sisao veslo, iako ne izgleda nesto inteligentno.
Spominjes baste. Pa gdje bi on stavio bastu, i da se moze proci pored njh, da ne moras po cesti hodati??? GDJE??? On nema mjesta za baste, a ono prije sto je radio, uzas. I neka nema!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Jarane 370 000 km duga i on je uzoran gradjanin politicar sportista... halo ko je ovdje lud!!!
nabralo se bogme.
Opstina ne treb nista da ima u svom vlasnistu. Ako vec kasni u ovom komunizmu sa zakupninom, onda se ona mora zakonski naplatiti plijenidbom imovine dok se ne uspostavi pravi kapitalizam. Bez poreza i bez drzavne imovine.
Jedino sto danas nije obuhvaceno komunizmom su vjerske institucije i njihova imovina. Svaki porez je KOMUNIZAM - A TO JE OKUPACIJA SPOSOBNIH KAKO BI SE DALO NESPOSOBNIM UZ REKET VLASTI.
i sta deloziras ga i on ode na drugo mjesto i napravi jos 400 000 KM pa imal zatvora ovdje ? onaj sto bukvu ukrade ide u Zenicu da lezi 2 god
Cuj nije platio 370 000 maraka zakupnine. Pa gdje to ima? Zasto se cekalo tako dugo?
Odjebaus ako ne plačaš kiriju