Komentari (112)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sve mogu inekako shvatit, al' da se rodiš u jednoj državi i da te neko ubjedi da trebaš radit protiv rođene države u korist susjedne države to ne mogu nikako. Ovdje bi naučnici imali materijala za proučavanje za narednih 100 godina...
fbjuzer, evo ovaj Slani bi bio najbolji materijal za izucavanje, tipicni primjer zatucanog primitivca
Vecina ih je rodjena u SFRJ tako da ne stoji bas tako kako pises. Te drzave vise nema nego imamo nesto sto se ko biva zove drzava u u stvari je nuredjena teritorija gdje vladaju lokalni seirfi i poglavice , podjeljena izmedju divljih plemena. Za nesto sto je legalno u tuzli u zenici ides na vjesala osim ako nemas vezu la lokalnom serifom 😉 Tu mozes voljeti samo prirodne ljepote
Najlakse je vladati glupim, nacionalisticki zadojenim i nepismenim ljudima. Zar treba i neko jos formulare da im popunjava. Dobice drzavljanstvo i glasati po direktivi. To nema ni...ne mogu da se sjetim naziva neka drzave. To nema nigdje.
Čim to vadi papire u veterinarskoj stanici znaci da je riječ o životinjama,u ovom slučaju slučaju genocidnim životinjama
hahaha Jelena ih namamila u suprugovu veterinarski stanicu...lol
Taman im je lijepo što to rade gdje i trebaju - u veterinarskoj stanici. Mogu se i vakcinisati usput.
Grad i mjesto nase najvece patnje vode oni koji su to prouzrocili. Zalosno. 😔
Glasaju za uvođenje ćirilice a nepismeni da popune obični obrazac.
Obiljezava ih Vucic ko stoku, ni manje ni vise nego u veterinarskoj stanici 🤣
Narod koji je okrenuo cijeli svijet protiv sebe, narod koji se ponosi ratnim zlocinima, narod koji zivi na genocidnoj zemlji, narod koji ce se sutra stidjeti svojih oceva i djedova.. narod koji je ukaljao obraz i cast svojih oceva i djedova.
to bi bilo tačno da su djedovi imali čast. No, medjutim i nisu baš. Počev od genocida u balkanskim ratovima nad Albancima, do pokolja nad Bošnjacima u 2. svjetsom (340 000 po popisu Vladimira Dedijera), do progona Bošnjaka u Tursku. Dakle, samo nastavili ''tradiciju'' svojih predaka.
Priznajem im legitimitet što su sve obavljali u veterinarskoj stanici to je za njih potpuno regularno .
Cetnicka posla
Sta je čudno, uskoro će sankcije na RS pa da na vrijeme bježe u Srbiju, hvala Vučicu sto pomaze Bosni da se riješi separatista mirnim putem.
Skontali ljudi da se tkz rs ukida pa da kidaju tamo Zaboravljaju da vuk dlaku mjenja al ćud ne
Neka vade, nek svaki Srbin u RS-u to uradi. Ali neka im se uskrati pravo glasa na izborima u Bosni i Hercegovini. Ne mogu da glasaju u dvije države.
Jeli zakon dopusta da se ovo radi ......dvojno drzavljanstvo je najveca glupost koja je izmisljena i treba pod hitno ukinuti .
Idite vise u Srbiju, pustite nas da normalno zivimo
Ti svi bistri i pametni sto im neko mora i formulare popuniti, nek idu i nek se ne vracaju
Kakav nečovjek moraš bit. Kad uzmeš drzavljanstvo druge države od one u kojoj živiš popišaš se po dedovima...
Aco,nije ti baš rezon...Tvoj,moj djed je bio državljanin države u kojoj je živio. Nije živio u SFRJ ili Kraljevini a imao državljanstvo neke druge države.A sad živiš na zemlji u sadašnjoj državi a uzimaš državljanstvo druge države. Ja sad ne bih uzeo Tursko da mi plaćaju a i što bi.Šta ja imam sa Turskom,nidje veze...