Komentari (71)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U Domu zravlja Ilidza nema pencilina, a ne nešto drugo. Kolaps je u tim domovima zdravlja, nedo Bog nikome biti bolestan. I dalje svaki dan po pola dana "pao sistem".
Ne pisem ovo sljedece da budem negativan ili cinican vec cu samo govoriti o cinjenicama.U porodici imam dosta ljekara(eticnih i postenih) i znam sta pricam.Nasi ljekari su (skoro svi) sponzorisani od strane farmaceutskih kuca.Imaju kvote da pisu lijekove i za to budu kompenzirani.Ulaze im predstavnici preko reda i bolesnih ljudi da bi prezentovali neke ,cesto nizerazredne, lijekove.To je nasa neka lokalna praksa i ja ne znam kako je to dopusteno.To je cist sukob interesa i mito.
Neki dan udje prije mene taj predstavnik...a ja narucen..bgm uz haos je napustio ordinaciju..
Tako ce biti sve dok narod ne pocne pisati zalbe. A u Dz imate i mozete traziti formular koji zatim oni moraju proslijediti nadleznim. Dobicete i odgovor. Pa cete vidjet kako ce vas sljedeci put tretirati. Ali dok se nas svijet samo usmeno buni po cekaonicama i ovako u komentarima koje ne cita niko ko bi trebao, uzivajte u neredi.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
koji ljekar ,apoteka
I sta onda.Ide famozna izjava" formirali smo predmet". I onda u ladicu.
Ko je uhapsen?
šta reći osim "Dina Apoteka"
Tri doktora, tri terapije. Svaki u talu sa drugom farmaceutskom kućom, prepisuje za procenat. I čudite se Dodiku, Bakiru, Covicu. Niko ne radi svoj posao. Niko. Narod se pokvario, izopačio.
Ljekara i apotekara zatvorite i nema problema😁
Imena, objavite imena. Dok ih mi i ostale lopove kao građani ne krenemo kažnjavati, od pravosuđa ništa. Sve ove lopove treba izbjegavati, kafane, ćevabđije, buregdižince, slastičarne, apoteke, itd.. Narode, probudi se.
Ko biva cude se i tek otkrili, a godinama doktori imaju ugovore sa farmacsutskim kompanijama i pingu ako prepisuju njihov lijek. Ja imam dijabetes, koristio sam Siofor godinama, a onda se pojavio Glukophage, isti lijek samo drugi proizvodjac. Kada sam otisao u apoteku, zena u apoteci me pitala jesam li pacijent te i te doktorice. Rekoh kako znate, a ona mi odgovori: samo ona prepisuje ovaj lijek. Danas vecina prepisuje Glukophage, rijetko ko Siofor.
Takvo nesto se nikada nemoze dogodit kod nase uvazene profesorice Sebije Izetbegovic na KCUS, to je moguce samo kod ovih komunjara.
Da, kod uvazene "profesorice" se to ne moze desiti. Na KCUS se samo ne pruzi ljekarska pomoc sto je samo po sebi kazneno djelo.
nova apotekarsko-doktorska mreza kriminala,svakakve vrste kriminala u bosni ali se samo sudi obicnim smrtnicima -dokle vise i izbacite imena bijelih kriminalaca
Da nije apoteka Al Hana? Vlasnik apoteke je mrcina da je nema veće na dunjaluku.
Predposavljamo da neće niko odgovarati ni za ovo djelo!
Kada farmaceutske kuće prestanu "častiti" ljekare, možda ovo i prestane
Apotekaru i doktoru možda za lijeka treba...ili će trebati....
Sramota u kakvoj državi živimo!! Sva imena da se objave i svi koji su učestvovali da se uhapse i procesuiraju! Kako vas nije stid od sirotinje i jadnog naroda krasti i ono malo što imaju da kupe osnovne životne namirnice?? Fuj!!