Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
SVi koji su usmrtili ne smao Šantića već bilo kod nevinog čovjeka trebaju za to i odgovarati.... i isi princip mora da važi i u ovom slučaju i u stotinama drugih u BiH. Ovaj slučaj netreba politizirati niti da služi za podizanje odrđenih međunacionalnih tenzija.... niti treba toliki publicitet i eksluzivnost koju mu bh mediji daju takmičeći s eko će prije objaviti koju novost. Slučaj treba preupstiti institucijama sesitema koje su davno trebale odraditi svoj posao.. a ako su sad se sjetile i to je dobro.. ipohvalno i to nije jedini zakašnjeli ili zataškani slučaj u Bih već stosti.. prema tome.. neka ljudi rade svoj psoao ko je kriv neka odgovara ako mu s edokaže krivnja i tačka. Bez ikakve pompe i nadmudrivanja.
A "veliki legendarni vojskovodja" Dudakovic zna sve o tome.Gnjida!
Eto kako se Muslimani ponasaju prema "postenim" Hrvatima... Zamislite sta su tek radili onima koji nisu pristajali na Alijinu politiku.
Nije on nikakav Hrvat,90% Hrvata ce ti reci da ga smatra za muslimansku dzukelu!