Komentari (103)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
mamu vam jebem lihvarsku samo po sirotinji,ove bankare treba muciti pa ubiti govna svi...
Kakvi bankari blentovino, šta komentarišeš ako nisi pročitao
Ma šta ti je,ovaj bankarski sektor se uvukao u sve pore društva :)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ko god učestvovao u ovoj pljački dabogda mu za lijeka za kovčega za tabuta trebalo
Činjenica je da sve pa i moral propada jer SUDIJE puštaju na slobodu kriminalce a običan svjet, kao ovu gospođu osuđuju. U svemu tome imaju i ogromne plate od po 7 milja i više i niko se ne buni. A puno vam je kad doktor ima 1300. Iskali ste, eto vam ga na
U ovom slučaju je katastrofa da advokati Kebo i (Guzis sve koji nemaju para) prodju nekažnjeno. Kakav je to advokat koji direktno u lice laze sirotinju da mora platiti 11000km umjesto 300km kako nalaże zakon. Direktna povrjeda stranke i zakona koji bi oni kao advokati trebali postovati. Samo zarad svoje koristi i svojih ljigavih klijenata. Jednom rečju Fuj!!! Za ljeka vam trebalo. Nece Mostar zaboraviti i oprostiti ako lopovski sudovi hoce!!!
Bolesno da bolesnije nemoze biti. Veli problem nema lijeka a neumire se od ove bolesti.
Pravda za porodicu Saric.
Cekaj , nevezano za ovaj slucaj! " Za samo 12 dana upisana u zemljisne knjige kao novi vlasnik"???? BiH je ludilo. U Holandiji sam kupio kucu i za 2 sata sve bilo zavrseno.
sta se kurcis.....
Zabolime za Holandijom.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Gdje je nestala ljudskost???Zar je toliko vrijedno unistiti neciji zivot zbog licne koristi?? Sramota!!! Prioritet u ovoj zemlji nije promjena Ustava, ili nekakvih nadleznosti, primarno je promjeniti COVJEKA (ako je ostalo onih koji pripadaju toj vrsti).
sramota me drzave u kojoj zivimo kad ovake stvari citam
bravo klix,svaka čast novinaru koji je ovo objavio e ovo su prave vijesti
Kebo i Guzin...oni uvijek rade protiv svojih klijenata....
Jadna žena. Sta moze Ustavni sud ako su ovi proveli proceduru kako treba. Sud ne sudi po savjesti, nego po zakonu gdje sigurno ne piše da sud moze osloboditi nekoga duga. Zao mi je ove žene.
gle,..sve med i mlijeko u "pravnoj" Pederaciji
a to "kusaju" zlatnim kašikama...
ih kako bi ga vesna zacas renovirala.i malo prosirila.nadam se da bar nekom nasem politicaru je ostala u glavi slika pukovnika Gadafija kako je zavrsio.na ulici medju ruljom.
Рекох ја недавно, не дај Боже да ми треба нешто па да се гањам по нашим судовима и да се уздам у Уставни Суд чије пресуде су само теоријски обавезујуће, а практично не.
Nas narod isto kao da je pao s marsa - prije nego sto se uvalis u sudsku parnicu dobro razmisli, bez obzira da li si u pravu ili ne. Hiljade ljudi na zapadu gube kuce zato sto ne mogu platiti sudske troskove.
Zao mi zene, ali realnost nam je takva da ce gdja. Milas dobiti sve presude, ili ce da se vuci po sudu dok se gdja. Kata ne pridruzi gdinu. Barisi u mezaru. Zalosno, ali u zemlji u kakvoj zivimo realno.