Komentari (274)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo gradi, da ne moram jahati preko 6 granica i kroz seljacki Neum, ruglo tesko. Narod kao stoka iz tora hoda po cesti, ono je strahota. Pravi taj most da moze narod putovati, a ne STARITI po granicama.
@AQmegaBosna Hahahahha, vratit ce, nadam se. Nece nista promjeniti cinjenicu da ce oni most napraviti.
@lik55555555 Ma pusti prijatelju baliyandere oni su samo za baustele i viceva 🇭🇷❤🇭🇷❤
PRIKAŽI ODGOVORE (10)
ma neka grade.. ako Neumljanima ne smeta sto bi nekom iz unutrasnjosti smetalo. nego hajde da se ima o cemu naglabati
@matera meni nije jasno zasto prave frku oko ovoga, prvo prema dimenzijama mosta tu mogu prolaziti veliki brodovi, drugo nece sigurno uplovit oasis of the seas pa da mora bit visok preko 65 metara jer nema luke, nemamo infrastrukturu, trece i da hocemo da nesto gradimo, gleajuc na brzinu gradnje obicnih cesta za neku mega luku bi nam trebalo najmanje 500 godina. Znaci samo obicno serendanje politicko da se dobiju predizborni poeni
Jeli Parlament BiH ratifikovao taj dogovor - ugovor? Jeli Predsjedništvo BiH dalo ikakvu saglasnost? Jeli Božo Ljubić falsifikovao dokumenat ( znamo da jeste)? Normalna procedura je obratiti se EU ili UN-u!
@Stipina3 Škutorčiću izvadi prst iz " rudnika" pa da ti kažem - nemaš ti pojma šta su prava a šta obaveze. Nema više na silu. Sila više nije na vašoj strani, a i pravda će uskoro, kao u Sloveniji! Ostaće te uklješteni između pet država i biće vam gore neg je bilo Srbiji! Niko ništa nije ratifikovao i sve ostalo na priči. A Božo Ljubić će proči zbog falsifikata dokumenta od međunarodne važnosti, kao Nikola Špirić. Ako ne i gore. Sarajevo će ga pojesti za marendu!
@Stipina3 - tovare, pojma nemaš o poveljama, pravima i ratifikovanim dogovorima i ugovorima. Nemaj da ti Ljubić, kriminalac, bude vodilja u životu!
Ja mislim da ce ovi nasi lopovi kad rasprodaju Telecom i Elektroprivredu na kraju prodat i Neum Hrvatima da se urahate...
Hrvatska ima pravo da gradi most na svojoj teritoriji. Hrvatska nema pravo da sprjecava slobodan pristup morem BiH, ma koliki da je Neum. Da su Hrvati fer i dobri susjed, napravili bi projekat takvim da niko ne moze da ima primjedbe i da hoce. Ovako je u pitanju bezgranicni politicki i operativni cininzam i bahatost po principu moze mi se.
ZEN - taj princip"može mi se" - ima i drugu stranu, Bosansku. Može mi se, a i hoće mi se!
Od svih naroda samo se Bošnjaci bune, do koga je HAHAHAHA
Mislim da je to sasvim prihvatljiv prolaz, 200x55 metara. Al haj
Najbliži poturički polugrad ka moru je cirka 38% Mostara.. Nizbrdo ni jedne Bošnjačke mahale. Zato su se onako koprcali oko Stoca,ali se zorno pokazalo da je to ustaško leglo. Nema Bošnjaka niđe oko mora,nikad bilo niti će biti. BiH nije Bošnjačka država. Zalud balije..
Meni je tebe zao, al iskreno.
@sanjo87 Bolje žal, nego mržnja.. Napreduješ.
Nema zajednicke vanjske politike jer ce saka skripara prodat BiH da Zagrebu bude dobro, ne shvatajuci da ih taj isti Zg ne jebe 2 posto. Radi se o drzavnom interesu, a to znaci interesu svih plemena u ovoj zemlji.
urban_cyclist - Škripare - škutore tako jako vole u Zagrebu da to više nije normalno! Isto kao što đikane vole u Beogradu!
Inace Smo Stara Poznata Pomorska Sila Kad Smo Mi Morem Plovili Ni Vikinzi nisu imali kajak Stari Smo mi
Arapi pokupovaše zemlju a naši ublehaši se brinu za nešto u tuđoj državi.Dok gledaš u tuđu avliju, ostade bez svoje. Tito dragi, kako je narod glup i slijep. SF SN.
Ti isti Arapi kupuju i njihovu zemlju, pa Čović i ostali njegovi šute, imaju dobro postavljenu profitnu šemu!
@alejalipa92 Lako je meni za te uhljupe koji će prvi pobjeći, šta ćemo sa narodom ?
Sto se mene tice, neka ga naprave odmah po povrsini mora, ali da nam placaju takse za svako vozilo koje predje bh.zrakom/vazduhom. Vozila na elektricni pogon mogu skoro dzaba, a ostala 50 EUR po prelazu. I eto, nama puna kasa. Sta me onda briga gdje je i kako most lezi. Samo vi platite, jos cu vam i pomoci u izgradnji :)
Ok ne treba nam luka u Nemu pa hajmo je dati Hrvatima. Ni oni nemaju brat bratu koristi od bar 100 tinjak ostrva vjerujem da ce da nam poklone. Obrazli su oni.
D - tebi neka poklone IST i neka ti niko ne dozvoli da dolaziš na bilo koje drugo kopno!
Ocito da ovim nasim tucmaljima dosta komunikacijskog znanja nedoszaje.Hrvatska kao pomorska zemlja i clanica EU mora ispostovati sve uslove gradnje i neometan pristup BIH drzavi otvorenom moru.Bilo kakvu manjkavost projekta BIH moze osporiti njegovu gradnju
Ma Hrvati poletitli da im EU kompenzuje osjecaje sto su popusili sa Slovencima pa preko nasih glava. Mamau vam je*em , DA JE OBRNUTO BI LI NAMA HRVATSKA DALA DA MOST PRAVIMO ? i sami sebe smanjujemo
Hadje malo provjeri cinjenice prije nego sto pocnes da lupas kao Maksim po diviziji!
To što su poušili Slovencima je dobra stvar za Slovence kako god. Neznam jesu li Slovenci zadovoljni udovoljeni? Ima se reper na osnovu njih i za Bosnu na naše zadovoljstvo!
Arbitraža
A šta ako to sve bude opet Juga jednog dana?
sve EU