Komentari (171)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
...balkan i nezavisno pravosuđe ne ide u istu rečenicu.
sutkinja snaha "emira talirevica" Pa sve ti je jasno...onog talirevica treba protjerat iz sarajeva
talirevic zgazio dijete u pijanom stanju i nije odlezao dan u zatvoru..sta vas ovo cudi?
PRIKAŽI ODGOVORE (16)
nije mi jasno sto je zasto je ona isla na plasticne zahvate kad je lijepa zena
cinjenica da je sutkinja snaga od talirevica bandita zlobnog i kriminalca teskog sarajevskog postaje jasno da je sutkinja kupljena. pravosudje na celu sa goranom salihovecem i njegovim jaranom najboljim talirevicem i neradnikom karabegom koji je 2 godine primao platu 4000 km dok ima milione u privanotj ordinaciji je zlo i rak ovog drustva...
Talirevic bandit pregazio cigance od 6 godina u pijanom stanju nije dobio dan zatvora...to je nase pravosudje..uopste ne treba bit ljut na stranke nego treba se ljutiti na kriminalno pravosudje..to je neovisno od stranaka to je banda mafija zadnja
PRIKAŽI ODGOVORE (14)
Ja mislim da je sve do njenog advokata. Stari prdonja Marić koji je zastupa joj je trebo objasniti kako stoji njezin slučaj i šta može očekivat od slučaja a ne šišat je ko ovcu. ja sam imo na sudu nekih sporova, zastupo me advokat Biser, nije neka sad pamet, osrednje al eto nije ni loš, pola smo dobili pola izgubili.
Podrška profesoru, na čija predavanja obavezno idem. Najbolja predavanja iz oblasti rekonstruktivne hirurgije pozz
Gospodo ljakari, kao štp ste Karabeg, Talirević, Dizdarević... sa diplomama nostrificiranim u svijetu, na vrijeme napuštajte ovo sada provincijalsko Sarajevo . Građanima -komenatorima Klixa, koji vas napadaju, ne trebaju ljakrari kao vi, svjetski priznati. Njima treba doktor, brat Arap, MEKI TORABI, koji napuni Zetru pacijentima za sat vremena. https://www.youtube.com/watch?v=32UPXbw0Odg
Gospodo ljekari, kao što ste Karabeg, Talirević, Dizdarević... sa diplomama nostrificiranim u svijetu, na vrijeme napuštajte ovo sada provincijalsko Sarajevo. Građanima -komenatorima Klixa, koji vas napadaju, ne trebaju ljakrari kao vi, svjetski priznati. Njima treba doktor, brat Arap, MEKI TORABI, koji napuni Zetru pacijentima za sat vremena. https://www.youtube.com/watch?v=32UPXbw0Odg
Plasticni hirurg i Bosna; da nije jadno bilo bi smijesno. Da je vrijedio, bas bi taj u Bosni ostao, inace se pucaju plasticne operacije svako malo. A i ova Lejla, godine zenska glavo - ne zamaskira nista. Prihvati se kakva jesi, odnosno da jesi - ne bi se sad povlacila po sudu, nego po moru. Usput čujem da je, ne znam je'l istina, ta Lejla nakon zahvata odmah sutradan otisla na more - pijesak+so+sunce = ode operacija u pm. Uglavnom, kako ide ljudi? Ima li kod vas kakvog dobra? Je*** vise ove sugavce i njihova natezanja po sudovima...
Gdje ces na Karabega mojaaaaa Lejla.. hahaha
Podrška za dr.Karabega jednog velikog čovjeka,vrsnog stručnjaka svog zanata!Ovi što pišu protiv njega,to ljubomora i mržnja progovara iz njih,jer u BiH se može sve oprostiti sem nečijeg uspjeha.Zahvaljujući tom stručnjaku moj otac hoda na obje noge,a mogao je ostati invalid.U toku rata bio je ranjen i dok su drugi htijeli odstraniti nogu,on je dao sve od sebe da je spasi! Mnogima je pomagao i u ratu i u miru,pa zar riječi jedne propale novinarke mogu da vrijede više od djela dr.Karabega?
Zašto smo toliko ograničeni da je sva naša pažnja usmjerena ka dotičnoj novinarki koja svoje nezadovoljstvo i svoje komplekse liječi na čovjeku koji je uspio u životu, koji je za vrijeme rata svoj život stavljao na kocku kako bi spasio tudji, vrhunski stručnjak (što dokazuju njegove brojne intervencije), izvrstan predavač ( njegova predavanja su neizostavna, jer nesebično prenosi znanje nama studentima) i šta sve ne.
Zašto smo toliko ograničeni da je sva naša pažnja usmjerena ka dotičnoj novinarki koja svoje nezadovoljstvo i svoje komplekse liječi na čovjeku koji je uspio u životu, koji je za vrijeme rata svoj život stavljao na kocku kako bi spasio tudji, vrhunski stručnjak (što dokazuju njegove brojne intervencije), izvrstan predavač ( njegova predavanja su neizostavna, jer nesebično prenosi znanje nama studentima) i šta sve ne.
Podrska Karabegu. Strucnost i profesionalnost su kod njega na prvom mjestu. Moje misljenje da nije shvatila ouzbiljno upute doktora i da se zeznula. Ni prvi ni posljednji slucaj.
Bio kod doktora. PREZADOVOLJAN tretmanom i odnosom. Nije fer da se jednim slucajem sve vezuje. Na kraju krajeva ima sud koji je donio taku odluku kakva jeste. Treba to ispostovati i nastaviti zivjeti. podrska doktoru.
Sobzirom da je sudinica snaha dr. Emira Talirevića i dio tog kriminalnog miljea, jasno je da je od Karabega uzela velike pare za ovu presudu, ali mi nije jasno kako su Karabezi toliko glupi da objavljuju i slave presudu koja nije pravosnažna i koja ide na drugostepeni sud gdje će o tome da li je kriv odlučivati troje sudija. E tu je obrao bostan trojicu neće moći kupiti da plasira svoje laži i prikrije svoje ne znanje. Ljudi čovjek nema veze sa estetskom hirurgijom, šalabajzer obični.
Ma nek si nam rekla! Kakve veze ima to što je sudinica nečija snaha? Sigurno si ti sve to gledala,kako ovi daju pare toj sudinici,ako jesi,trebala si prijaviti sipi,to je krivično djelo.Ako nisi,onda šuti,ne mahalaj bez argumenata!
eh i da je ta presuda korist novinarke, nema veze jel pravosnažna, i ona bi je slavila, pusti sad tu šuplju glamure
Zato sam otišao iz Sarajeva. Polusvijet u Sarajevu, kojeg sada ima najviše, ne podnosi ničiji uspjeh. U Sarajevu se ne "pljuju" samo plolitičari. U Sarajevu se pljuju doktori, sudije, advokati, tužioci, uspješni biznismeni... Ukratko, svi koji nešto znače društvu. Morbidno.
Ne lupaj majke ti, Karabeg je samo jedna obična seoska varalica
@glamur ,to ti iz prve ruke? Znate se lično? Joj,mi i naša posla! Svi sve znaju,a pojma nemaju.Treba svako pomesti ispred svojih vrata! Vjerovatno ti Zvizdićka daje instrukcije,pa svaki kometar koji napišeš je pljuvanje po dr.Karabegu,fuj?!
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ova novinarka je jedna obična seljančura i kompleksašica. Sjećam je se kad je radila na Hayatu, prezivala se KUSTURA. Udala se za ZIZDIĆA (Denis Zvizdić- političar, bliži tazbinski rod) pa poletjela visoko. Bruka ovu porodicu bezveze.
Tek nakon godinu dana od te intervencije,ona se odlučila pokazati slike i ispričati svoju verziju priče.Sve vrijeme od tada do danas,pisati i pričati o sebi kao o Don Kihotu,izigravajući žrtvu,koristeći svoju profesiju i kolege,pa dizati hajku na P. Karabeg,optužiti i sud i sve one koji ne razmišljaju kao ona,po meni dobro smišljen scenarij.Odličan potez za nju,jer da nije bilo ovolikog publiciteta mnogi ne bi ni znali da postoji ta neka novinarka! O uspjesima dr.Karabega govore njegova djela!
Da li mislite da je lako boriti se sa nekim ko se ušlihtao u sve pore ovog društva, ako dr Kaeabeg radi na 5 mjesta logično je da će negdje pogriješiti, a ne zavaravajte se da o njemu govore njegova djela, tek će da isplivaju u javnost njegova djela, odnosno nedjela i njegovo neznanje.
@glamur ,kakva borba? Pa pokazalo se u toku hajke na Polikliniku Karabeg,koliko je ona koristila svoje " veze" u novinarstvu.Pa pogledajte samo njene argumente!Trenutno se brani time da je ta sutkinja nečija snaga!Nigdje veze! Pa i ona ima djevera doktora,kakve veze ima to sa slučajem?O, njoj ne čuh ništa dobro,a o doktoru Karabegu sve najbolje!A,to što on radi na 5 mjesta,znači da je stručan i da ga traže!
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
na ovoj slici bas lijepo izgleda neznam sto ga je tuzila
@Avdina moguce je
@Avdina pa nema nezgodno je
PRIKAŽI ODGOVORE (1)