Tek nakon godinu dana od te intervencije,ona se odlučila pokazati slike i ispričati svoju verziju priče.Sve vrijeme od tada do danas,pisati i pričati o sebi kao o Don Kihotu,izigravajući žrtvu,koristeći svoju profesiju i kolege,pa dizati hajku na P. Karabeg,optužiti i sud i sve one koji ne razmišljaju kao ona,po meni dobro smišljen scenarij.Odličan potez za nju,jer da nije bilo ovolikog publiciteta mnogi ne bi ni znali da postoji ta neka novinarka! O uspjesima dr.Karabega govore njegova djela!
Da li mislite da je lako boriti se sa nekim ko se ušlihtao u sve pore ovog društva, ako dr Kaeabeg radi na 5 mjesta logično je da će negdje pogriješiti, a ne zavaravajte se da o njemu govore njegova djela, tek će da isplivaju u javnost njegova djela, odnosno nedjela i njegovo neznanje.
@glamur ,kakva borba? Pa pokazalo se u toku hajke na Polikliniku Karabeg,koliko je ona koristila svoje " veze" u novinarstvu.Pa pogledajte samo njene argumente!Trenutno se brani time da je ta sutkinja nečija snaga!Nigdje veze! Pa i ona ima djevera doktora,kakve veze ima to sa slučajem?O, njoj ne čuh ništa dobro,a o doktoru Karabegu sve najbolje!A,to što on radi na 5 mjesta,znači da je stručan i da ga traže!
Prikaži sve komentare (171)