Komentari (99)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jos malo pa cemo se morati izvinjavati i za sve sto su radili 92-95...
@lafolaf Pa kad pogledam kako slavite Turske okupatore nadat je se ...
ovi umjesto sjednica skontali praviti priloge za animal planet. Ako ništa postigli su gledanost 😂 🤣😂 🤣
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Ovi srbi su fakat dno dna. Sledeci put im malo dublje zavaliti
Ova Milovic je inace drska i bezobrazna,slucajno je znam,mozda cak i dijagnoza.
Ovu bitch je trebao neko uhvatiti i pred svima ugurati flashu u gu.icu. Vlahadija.
Bosnjaci i Hrvati iz RS protjerani i njihovo pravo glasa i odlucivanja tamo je ravno nuli, a Srbi u FBiH na sjednicama poceli fizicki da zlostavljaju (nije potrebno ni reci da svoje postupke kao i uvijek opravdavaju) i opet se zale da su ugrozeni. Zasto uopce imaju pravo da sjede u ovim klupama?
Predsjednica skupštine ne smije dozvoliti da se neki tamo zastupnik unese u lice bilo kojem drugom..a kamo li da ovaj fol ovog izbacuje.. zaštitare imaš jesi li normalna.zoviteee l policiju?:) Edita Velić -preko k do zvijezda.. morala si prekinuti sjednicu ili izbaciti sve aktere-ovog što ti dobacuje,i ovog što ga pokušava da izbaci . Nek si dobila flašu u glavu,to je kad se stavljaju podobni.. ma mrš.
Srbadija ne brine brigu sto svi vide sve svojim ocima… Lazu, pa lazu… tragikomican skup ispranih mozgova i seljacina
Srbin nikad u životu ne bi priznao da je kriv da ga hebes.Kad bi ga uhvatio krvavih ruku on bi rekao da nije kriv i da je on u stvari žrtva i što je najgore nakon toliko laganja oni cak i sami sebi povjeruju u to.
nema vlaha dok ga prometej ne rodi
Ne opravdavam ovaj postupak ni najmanje, al ljudi moji ova mala ne zna čitati.
srbin kad ne moze milom on upotrebljava silu,akd mu se vrati istom mjerom onda kuka i pita za svoje zrtve!
@gooUser1560112664 p.s. ali ne treba sve odma gledati sa nacionalne strane,malo sam i ja pretjerao
Treba toj vlahinduri mamu hebati koja je to stoka nekulturna.
Sta drugo ocekivati od plemena kakvo su smrdi??? Mentalni sklop Bushmana i ponasanje cigana...nisu dzaba proglaseni bolesnim zlocincima i genocidasima!!!
Ne rise Ibrahimaga...
Ne rise Ibrahimaga...
koji narod je najlazljiviji na svijetu? hajmo odgovor!
SMRDIIIIII
Ista propaganda kao 92ge, srpska nejac se baca lavovima, sprijecava se trudnoca srpskih zena...sve je bio uvod za svi znamo za sta i sta je na kraju bilo.