Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@Srba amebska srbska primitivna pic°kice znaci da ce ratni zlocinci i genocidasi po tvojoj mizernoj retotici hapsit sve one sto su na listi interpola. Pa glupo amebsko krvolocno govedo ti si mozda jedan od najvecih ubica?! BOSNA4EVER!
Policija RS je najavila da ce hapsiti sve muslimanske zlocince protiv kojih postoje interpolove optuznice.
Srbija ne smije dopustiti da muslimanskim zlocincima sudi Sud BiH jer je to muslimanski sud pa ce svi biti oslobodjeni.
porotnik,ricoh,rs,kad citam vase komentare ne mogu se oteti utisku da ste vi stvarno jedna posebna sorta,fuj.
U Dobrovoljackoj se nista nije desilo.Jadna je i dalje Srbija kada pokusava relativizirati svoje zlocine Dobrovoljackom i Tuzlanskom kolonom.Kako ja ovo razumijem,oni svijetu salju najbolju poruku o karakteru rata.
@RS - Krkane, a sto ne pogledas video koji prezentujete na sudu. Custa montaza. jesi glup boze dragi. svi su vise svjesni vasih montaza, vasih prica. Da sam na tvom mjestu poveo bih to jos sto imate branioca, pa u sarajevo, i uhapsite ih. Nista nista ako ne dodjete. @RS glupko, kretenino.
Evo sta je bilo... Pouzdano. Jeste zlocin. Juka je bio isfrustriran sto su unistili naoruzanje pri povlacenju. Pobio je golobrade mladice koji su sluzili vojni rok. Eto! Cista stvar!
Treba streljati Divjaka; i muslimani i Srbi zadovoljni :) U sustini i jedne i druge boli neka stvar...mulsimane jer je Divjak Srbin, a Srbe jer je izrod. Vuk siti a ovce na broju!
Kakve su ovo gluposti hebo te zivot.Neprijateljska vojska na teritoriji druge drzave !U cemu je problem?Odbrana zemlje nije zlocin.
Slovenska carinska kontrola otkrila je u kamionu bosanskohercegovačkih registarskih oznaka na graničnom prijelazu Obrežje u ponedjeljak u 19.30 sati otpadno željezo koje je 50 puta više zračilo od granice dozvoljenoga Kamion je prethodno prošao kroz Hrvatsku, a radioaktivno zračenje su otkrili tek Slovenci. Oni su, nakon što su otkrili prisutnost radioaktivnog izotopa eutopija (Eu152), uklonili materijal u prostor za izolaciju opasnih tvari, piše Jutarnji.hr. U međuvremenu su u srijedu uklonili radioaktivni materijal s kamiona, zabranili ulaz ozračenog metala u Sloveniju i naredili primatelju da ga vrati u BiH. Hrvatski carinici nisu primili nikakvu vijest od Slovenaca o radioaktivnom kamionu. Slovenska kontrola otkrila je radioaktivni metal jer Slovenija ima bolje detektore, kakve će i hrvatska policija i carina morati imati nakon ulaska u EU.
Prijedlog se odbija. Zločince u Srbiju, ne vjerujemo sudu BiH.
nema tu nikakvog slucaja
Nikad i nije bilo volje da se slučaj Dobrovoljačka riješi, i kazne odgovorni.