Komentari (62)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
u ti kralja i otadžbinu.....cuj 23 miliona :(:( Pa tito mili valja to i opljačkati........kad vidis njega mo'š samo misliti koliko veće ribe (političari) hapaju :(:(:(
Zar nije super sexy cool sa Louis Vuitton torbicom od 13.000,00 KM.
23 miliona ? 25 000 dokaza !! Pa čovjeće koliko se u ovoj zemlji privatni poduzetnik mora potrudit da šta opljačka, pardon ZARADI !! Evo premijer Branković klepio 32 miliona, samo zato ŠTO NIJE URADIO NIŠTA ! Kaaaaako bolan, pa evo stotine hiljada nezaposlenih ne rade ništa a ne kapa im ni fening ! PA da i oni šta ZARADE, bar za IFTARA ! Pa Braknović trebo da uzme iz TREZORA vlade FBiH mjenice INE za EP da potpiše i pošalje na naplatu al NIJE ! Pare poslije nađene na privatnom računu !
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Kad bi krenuli cesljat po drugim drzavnim firmama u svakoj bi bila bar po jedna milionska optuzba mater im jebem lopovsku. Nakotilo se bagre koja nam je djeci uzela buducnost!!!!!
Yebo majku, isto ko arapska plemena, sve bagra iz par familija sto su pozaposljavali svoje... prilika da ih sve pozatvara
ovo su prvaci u bošnjaka, ovakvi su bili na skupu kod čengića i hodže hahahah
Kada jednom prođe ovo beznađe, kada vođe ove zemlje (diletanti) pokrepaju, naravno i ja sa njima jedino će mi biti žao što neću moći da pročitam kako će istorija govoriti da u povijesti Bosne i Hercegovine narod nije nikada bjednije živio, kada je u ovoj vukojebini radio svako posao za koji nije dorastao, kako su se bukvalno zahebavali sa narodom i zemljom. Nikada ni jednoj zemlji na kugli zemaljskoj se nije dogodilo veće upropaštavanje iste.
vidi ih molim te na sta lice
"SAMO NEK' SU NAŠI I DA NE ODEMO U NESTANAK, a to je najvažnije za opstanak nas Bošnjaka, jer ovo su sve Srbi i Hrvati krivi, oni su natjerali ove naše da pokradu SVOJ narod, oni su bezbeli krivi" - reče čovjek i nastavi da baterijom rovi po kontejneru.
Ovaj minus je vjerovatno neko vrlo vrlo blizak ovim "NAŠIMA". Polako svi će, KAD - TAD, doći na red, a nisam siguran da u BH zatvorima ima Wi - Fi za još koji minus ;)
GODINA 2015 NAM JE DONIJELA: 1. Direkore državne firme Bosnalijek u krađi 2-. Direktora UIO i financijske policije u krađi !! 3 Blagajnik kabineta predsjednika FBIH u krađi 4. Premijer Branković u krađi Energopetrola 5. Blagajnik Centralne banke BiH u krađi 600 000 6. Dva uposlenika odjela sarajevskog suda za izvršenje uzimali mito 7. Dva advokata BAlijagić i Mjesečar UHAPŠENI 8. Sudija suda BiH Azra osuđena za mito ZAKLJUČAK: JESU OVI SRBI I HRVATI LOPOVI !! :))
Nema mjesta pa evo nastavka: 8. Akademik BIMO pelješio GRAS, kantonalnu firmu ! Doktoriro na GRASU 9. Predsjednik FBiH uzimo mito za POMILOVANJA ! 10. KAnton Sarajevo nije podigo 145 000 optužnica za najteža krivična djela ! 11. Mlađi inspektor za droge uhapšen radi dilanje iste 12. Reisu Ceriću nestalo 850 000 KM FAhrine doinacije. JEdino on ima svjedoka , ALLAHA da je pare vazdigo kvarni ŠEJTAN 13. Minsistra transporta Fahru na Kosovu optužili za transport BIJELOG PRAHA !
@ser_oliver Za Dodika je malo čitav Klix. I to onaj stari dizajn. On čak ima i svog privatnog blogera VAskovića. Ko Zlatko autobiografa Suljagića ! Trenutno je na tapetu istražnih organa onaj kredit i kupovina DOdikove vile u BEogradu za keš !! A i Čović će na tapet čim se donese zakon o iuspitivanju pporijekla imovine :)))) Ili nađu na smetljištu 50 dokaza u onom predmetu KAD SU MU ISTI NESTALI IZ SPISA SUDA !!, ko da su na čuvanju bili kod muslimana !
Ko ovo čita zatrebaće mu odma HAPAURIN za smirenje. Iz BosnaMlijeka, bezbeli ! Nije loša ova farmacija ! Ide joj i kad joj ne ide ! :))))
Edin i Amar Arslanagic postadose ulazna vrata Tuzilastva... I to iz arhive :D
Bajbukana Blues
Demon'kratija..... na sceni je jos i Politicka -Pornografija vec 20 g, i kako da se snadjes u ovoj Mutaciji u ovom procesu, obicni citalac kad ovo godinama cita , gleda i zakljuci da je ovo danas normalno ako nisi u nekoj malverzaciji.!
3 miliona ? 25 000 dokaza !! Pa čovjeće koliko se u ovoj zemlji privatni poduzetnik mora potrudit da šta opljačka, pardon ZARADI !! Evo premijer Branković klepio 32 miliona, samo zato ŠTO NIJE URADIO NIŠTA ! Kaaaaako bolan, pa evo stotine hiljada nezaposlenih ne rade ništa a ne kapa im ni fening ! PA da i oni šta ZARADE, bar za IFTARA ! Pa Braknović trebo da uzme iz TREZORA vlade FBiH mjenice INE za EP da potpiše i pošalje na naplatu al NIJE ! Pare poslije nađene na privatnom računu !
nisu mi jasni ovi apetiti, capnes milioncic usutis se radis za platu regularno, pare u svicu na kamatu dignes kredit ovde otplacujes ga odozgo rahat bosna
Zaboravio sam - odavno se već prića da Arslanagići imaju stan u Dubaiju. O onom na Čaršiji da ne govorimo, on je "sitnica".
Opet sam spreman da se kladim da će ih SDhA izvući kao što je izvukla i Čauševića. Hladno, bez trunke srama i stida, bez trunčice obzira prema narodu čije su pare pokradene i bez straha da će za taj čin odgovarati nekome.
Treba gamad sreljat odmah jebo ih o..c lopovski
Amar, Edin i Izet Arslanagic - masallah! Ima li i svastike gdje?
Cuj 23mil.! nije lose,nije. Da ih ima ko optuziti na dozivotnu robiju uz oduzimanje stecene imovine i tu imovinu utrositi u fabriku. Nazalost nema ko.