GODINA 2015 NAM JE DONIJELA: 1. Direkore državne firme Bosnalijek u krađi 2-. Direktora UIO i financijske policije u krađi !! 3 Blagajnik kabineta predsjednika FBIH u krađi 4. Premijer Branković u krađi Energopetrola 5. Blagajnik Centralne banke BiH u krađi 600 000 6. Dva uposlenika odjela sarajevskog suda za izvršenje uzimali mito 7. Dva advokata BAlijagić i Mjesečar UHAPŠENI 8. Sudija suda BiH Azra osuđena za mito ZAKLJUČAK: JESU OVI SRBI I HRVATI LOPOVI !! :))
Nema mjesta pa evo nastavka: 8. Akademik BIMO pelješio GRAS, kantonalnu firmu ! Doktoriro na GRASU 9. Predsjednik FBiH uzimo mito za POMILOVANJA ! 10. KAnton Sarajevo nije podigo 145 000 optužnica za najteža krivična djela ! 11. Mlađi inspektor za droge uhapšen radi dilanje iste 12. Reisu Ceriću nestalo 850 000 KM FAhrine doinacije. JEdino on ima svjedoka , ALLAHA da je pare vazdigo kvarni ŠEJTAN 13. Minsistra transporta Fahru na Kosovu optužili za transport BIJELOG PRAHA !
Osim pobrojanih vrhunski lopovi su i Covic i Dodik tj. oni koji su "neuhvaceni". Kad je sudjeno Covicu to je bila jedna velika farsa, a glavni svjedok je natjeran na samoubistvo (Vinko Rebac cini mse da se zvao). Dakle ima i drugih lopova i puna ih je BiH, samo su Covic i Dodik , a i ovi ovdje u sudove i tuzilastva instalirali svoje ljude pa ih ne diraju.
Prikaži sve komentare (62)