Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Drago mi je da ste slovence pročitali i da imate stav kakav pišete. Ništa im ne treba vjerovati. Nas u Hrvatskoj zavlače već 6 mjeseci sa EU a deklarirali su se kao \"prijatelji i dobri susjedi\". Prijatelj se prepoznaje u teškoćama a ne kada je sve u redu. Slovenci rade sve iz interesa i uvijek ima nešto \"iza\" nekog poteza. Moj mali savjet---ako se nas u Hrvatskoj toliko koči za ulazak u EU, iskreno mislim da se BiH neće primiti u EU još dugo vremena. Na kraju krajeva to nije ni bitno. Samim ulaskom u EU neće nam nitko svaki tjedan davati 1.000 € pa ih troši. Jednom ćemo svi biti u EU ali je najvažnije da svi sredimo politiku i gospodarstvo u svojim kućama i bez obzira na EU.
neyebu slovence u eu ni 5%! a kao oni ce urgirat\'...hahahaha
ovo se zove cuvanje trzista i merkatora u bih. necemo prodat merkator agrokoru iz hrvatske jer ce prodavati HR robu u sloveniji, a nije bitno sto mi to isto radimo u bosni sa SLO robom i merkatorom? haha, janeze lupiti u guzicu, nace clanstvo u EU je kazna, ne povlastica. taj koji misli drugcije je obicna budala.
http://www.facebook.com/group.php?sid=eaff8ed4d4c04bb0dc916dbad522b1e3&gid=69982255020&ref=search# evo što nas vole
Coek kaze ucinice SVE. Sta li mu je to SVE? Nek on samo vrati ljudima ustedjevine iz Ljubljanske banke, a kad cemo mi u Eu to nije njegova briga.
Šta će Slovenija učiniti da vrati deviznu šednju Ljubljanske banke građanima BiH?
PEEZDE, VRATITE NAM HELIKOPTER!!! ... :)