Komentari (326)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nije mi jasno zbog cega je ovaj David bio toliko proganjan. Ima li i on policijski dosje i zasto je bio toliko bitan za odstrjel? Malo ili nikako se ne pise o tome. Ne optuzujem ovdje nikoga, samo mi nije jasno.
@mirzinmali neki kazu da je imao neki snimak kod sebe sta murja radi,
@mirzinmali mali je bio genije glede IT i to ga je kosralo zivota a razlog je velike kolicine novca sta kako onaj ko zna samo ce se nadovezati :)
PRIKAŽI ODGOVORE (14)
Mene zanima dokle su stigle ove HORDE ZLA??!! KAŽU DA JE KRENULO 100-tinjak autobusa maloprije, odoše da tlače srbsku nejač.. Prenose srpski sajtovi da su ovi autobusi plaćeni arapskim novcem i da imaju najnoviju STEALTH tehnologiju, tj. Ne vide se golim okom..
ДРАГИ НАШИ РСовци КАКВУ ТО ЗЕМЛЈУ НАПРАВИСТЕ ТАМО!?! ШТА УЧИНИСТЕ ОД ОНАКВЕ ЉЕПОТЕ ЗА ЖИВОТ?!?????
A koji je bio motiv ubistva? To mene interesuje. Zasto su ubuli decka?
Kakvi idioti,uz duzno postovanje ko je bio taj mali da bi neko iz politickog vrha naredio da se likvidira.Koliko znam otac mu je konobar a on nije bio sigurno neka vazna ni uticajna licnost da vi neko iz vrha mogao da ga zna a kamo li da naredi likvidaciju.
Gospodine Vaskovicu budite uporni da ne bude vise Dragicevica , jer ste pti kraju mafija brzo pada.A Mile ode sa njima ZENICA mu se smijesi.
DOBRO, AKO JE NAREDIO UBISTVO, KO JE TAJ NARKO KLAN? DODIK?
Laptop koji se spominje u istrazi je kljuc svega
Još da unište organizirani kriminal pa da ne funkcionira ništa u državi, jel to hoćete !!!!
Kleveta ili istina? Nema ni demanta dok se Al Mile ne probudi i odluči kako reagovati.
a zašto im je mali bio tako važna meta...jel i on dilao drogu ili šta...
Bio drcan,sportista...,nije se bojo jedan na jedan ni skim od njih...ako si pratio vidio si da je neke face izlausio....onda su napali u coporu
Ne bih da palamudim, ali niko ne postavlja pitanje zasto bi murija ovo uradila. Zasto je uopce naredjeno da se David ubije (ako jeste)? Ne mogu zamisliti da murija planira ubistva neduznih gradjana. Sta imaju od Davidovog ubistva? Mislim, ako imaju, onda je logicno zakljuciti da je David bio umijesan u nesto o cemu niko ne govori.
pa nije bitno je li umjesan ili ne, ubijen je na brutalan nacin, po cijoj naredbi i ko je izvrsioc ne bih, jer dok se sudski ne dokaze nije vrijedno pricat bilo sta. Iako je umjesan u nesto nelegalno zna se na koji nacin treba odgovarat za to, a sta god je upitanju nedaje nikome za pravo da ga posalje u grob.
Ministre gukni sad, progovori ili skoci u Vrbas
glavni krivac je aljosa borkovic,kriminalc i rugoba od covjeka koji se druzio sa davidom i ocinkao ga
Zvuci kao eliminacija spijuna od strane ruskog KGBa..wtf?!
Ovo je novinar! A ne ko ovi nasi potparoli, što se boje svoje sjene a zovu sebe novinarima.
jeste ali gradjani Banjaluke su stalno na protestima za razliku od Sarajeva..
nikad se prava istina nece saznati jer Srbima je prece sprecavanje izlaska istine na djelo nego mladicev zivot. Momak je bio haker upao je u sisteme i otkrio sve tajne lopovluke korupciju i odmah je ubijen i kompjuter unisten. Ali srbi ce radije to zataskati nego dozvoliti da neke njihove tajne izadju na vidjelo