Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovako mogu i ostali građani... Političari, gledate nas, a da li nas vidite?
Cuvajte se dobro kakvog novog monstruma ala Sejfic
Podrška slijepima. NEdo to bog nikome a da opet ima volju za životu !
"kao što je recimo parkiran automobil na trotoaru, otvoren šaht ili reklamni pano ispred neke radnje, zapitate se ko je slijep, mi ili oni?" oni, i pored oči i zdravog vida!
"Kada vidite kakve probleme slijepim osobama predstavljaju stvari koje mi radimo, kao što je recimo parkiran automobil na trotoaru, otvoren šaht ili reklamni pano ispred neke radnje, zapitate se ko je slijep, mi ili oni? Trebamo biti mnogo ozbiljniji i tolerantniji kada su u pitanju slijepe osobe", kazao je Handžić.
gledamo vas al ne čujemo, slušamo vas al ne vidimo, ovaj ne čujemo, ne gledamo... joj moraćete ovo malo u montaži
ljakse odaj poštovanje nikome nije do zezancije kada je riječ o ovome
Ova djeca su predivna, toliko pozitivna bica da je to za nepovjerovati. Jednom prilikom kada sam volontirao par dana nakon sam bio pod utiskom tolike pozitive. Predivni su!