Komentari (81)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mozemo mi dzaba pricati svaki dan, treba ustat protiv tih politicara i rijesit im sudbinu za sva vremena.
Vi bar možete progledati na izborima, a oni koji nemaju mozga ne mogu ni to, niti će u BiH IKAD !
boli njih briga za sve ne samo za invalidne. kada bi se makar jednom desilo da niko ne izađe na izbore i da ih jednostavno preskoči nastao bi haos među političarima jer niti jedna odluka ne bi bila validna.
Ako uvedu elektronsko glasanje, tu nam je negdje kraj bilo kakve demokratije. Rezultati će se znati pola godine unaprijed...
Dobro,guranje elektro glasanja je vidno,samo morate znati da je tako 10 puta lakse pokrasti izbore.Onako imas 10 ljudi da broji po izbornom mjestu,a ovako nemas nikoga,jedan covjek moze kontrolisati bazu,program.I ovdje da se to ne klepi?
pa stace kad kod nas i mrtvi glasaju a pogotovo drugi
Tuzno.
TUŽITE GAMAD ODMAH!!!!, ništa im nemojte prijetiti
Bilo bi dobro da progledaju i ove ovce što misle da vide. U nekoj literaturi ih spominju kao narod ali meni više liče na stado.
uhljebi, niti znanja niti pameti niti vovlje...itd