Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
...em li ga ali podgorica koja je tih godina bila uz rame beogradu sad pomaze obnovu...licemjerno je to...jos ce na nekoj ploci i pisat ko je pomogao obnovu...... kao da nekoga napravis invalidom pa mu jednokratno pomognes da kupi invalidska kolica...
Nek zaobidju i ove nečasne sto su unistili Vijećnicu. Ne desilo se nikom!
Sve je ovo Srbija trebala izfinansirati da ima časti ko što nema!!! Šupci zapale, unište, pokolju i uj\'o vuk magarca!! Svaka čast pomenutim gradovima na podršci. Neka vas svi ratovi i stradanja zaobiđu!
ma nek su se pare iz tirane nama donirala pa se odmah osjecam hadzijski :D
polako, predlog, treba tu još brdo para da se nahapa, pa će onda dat radončiću....
ma nek je radon ustakli i limuje