Komentari (173)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Od svih srba najgori je covic.
ZELJKO KOMSIC !!!
@BosnaUAmanetu Dvije propalice koje se panično plaše kraja moći, koji je neminovan. Živjela Republika BiH, lijepa i građanska. ❤️🇧🇦🇧🇦❤️
@farecar ono kad ti izetbegovici pricaju o gradjanskoj drzavi ...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
doba ustaskog ultimatuma je prošlo. Sad mogu k pjevati
'ta oce ove manjine?
Bosna dovijeka. Ustase i cetnici u kontejner.
Ko se sa HDZ udruzi tome se ne pise dobro. U prošlom ratu najebali Bošnjaci u sljedećem će najebati Srbi.
niko ne pridaje paznju cinjenicama da je taj tip Bozic Covicev igrac u ciku nedavno rekao da ce tkz..podzakonskim aktima napraviti tkz kvote u DOMU NARODA,TAKO STO CE RECIMO IZ HNK SAMO ICI HRVATI .....a to je moguce.....
normalno da nece nista od njihovih kalkulacija ni bit nije ni CIK do te mjere otisao da otvoreno krse ustavna pravila zbog dva magarca
Kompromis moze biti sredstvo politike samo u civilizovanim pregovorima gdje pregovaraci postuju civilizacijske i humane norme. U protivnom je sredstvo porobljavanja i nametanja. BiH se konstantno namece etno-fasisticka podjela kao model zivota i drzave. To je rezultat agresije na BiH sa ciljem njene podjele. Stavljanje nacije iznad drzave a etno pripadnosti iznad gradjanske slobode je porobljavanje.
Srbiju i Hrvatsku pripojiti BiH-u !
Ako srpskog člana Predsjedništva biraju Srbi, bošnjačkog člana Bošnjaci, onda u čemu je problem da hrvatskog člana Predsjedništva biraju Hrvati? Ako je hrvatski član Predsjedništva, onda bi trebao biti izabran glasovima Hrvata.
ZA PLJACKU SPREMNI !!!
Kukiću pederu. Samo ta koalicija spašava i tvoju guzicu. Da ovakvih nema sada bi bio skuga nekom sirijcu teroristi, kojih je puno na 23%. Shvati vječiti uhljupe, da je ovo jedini način, da sjebemo ova sdooo teroristička govna. Taj otrov ove držace, te deklarisane teroroste, koji bi te smaknuli za glavu. Pa vidi im Sarajeva. Više je nalik na Kabul. I kažu metropola. 😂😂😂😂😂😂😂. Kukiću idiote.
Prvo ispalit zabrinutog Inzka .. lik je pussy ...
Fakat ne kontam koja je svrha ovog Klixa i zašto je popularan portal, osim da stvara međunacionalne tenzije??? Pogledajte npr. Index u Hr. Ljudi ne j... živu silu, svojim istraživanjem smjenjuju korumpirane direktore, ministre, političare, tužilaštvo im i ne treba pored Indexa. A Klix.. Pa i komentari na Klixu i lajkovi su obična prevara.
@Tama3333 Lova .. jbg. da zasluzujemo i trazimo bolje prilagodili bi se ... nego zutilo se prodaje ,nismo ti mi za ozbiljnih clanaka .
Zašto gosp. Kukic nije kandidat za člana predsjednistva iz reda Hrvata,to treba pitati onog ljigavog Niksica.Covjek je legitiman i svi aduti Covicu bi bili izbijeni. Nije,zato što pokvareni Niksic, sa Lagumdzijom u sjeni,ima tal sa Covicem iDodikom. Zato je podmetnut Becirevic da odvuče glasove Komsicu.Steta za Brcirevic, čovjek je OK i ne treba prihvatiti kandidaturu,ovim radi za Covica i protiv države.
nije narod ovca skontao je narod i skontat ce narod da ga ova dvojica hoce prodati za radi svojih licnih interesa
I zaboravi reči ovoj dvojci, da im nebi partizana i pobjede Tita nakon II svijetskog rata Usaše i Četnici bi se poklali međusobno. I sada ih ovako posmatram i znam da ih ne spaja ljubav nego mržnja prema Bosni i Hercegovini.