Komentari (134)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hahaha, e sto ih posrase, slave ljudi srbijanskim zastavama.
Fali vama nato i milosrd i andjeo. Hebo vam purtin mamu
Je li moguce da se ovoliko botova pojavilo na Klix-u. Pogledajte samo velicanje drzava u regionu, isto ovo citam kad gledam komenatre kod Vucica ili Dodika, sve bot do bota, za sendvic i 10€ dnevnice pisu komentare po instagramu, facebook-u, twiter-u a evo sad i na Klix-u.
Milo je krimos realno. Mi smo ovo isto mogli uraditi.
Bolje krimos neg chetalj
U Americi kad bi se nakon pobjede na predsjedničkim izborima slavilo sa kanadskom zastavom, scenaristi South Parka i Sipsonovih bi bili u šoku…
Slave pobjedu Milatovica uz cetnicke pjesme i trobojku spominjuci Srbiju i Rusiju. To je ta nova evropska perspektiva Crne Gore. Javljam se iz Podgorice. Sve je ovo samo ne proevropsko slavlje sa civilizacijskim postignucima.
Slave uz zastave Srbije, e, jade jadne
Ode i cg uv helać, čestitke Vućiču, sredio još jedne izbore i sad komplet Balkan u šaci ima.
Šta vam smeta zastava Srbije? Srbija i Crna Gora su bratske države, dva najbliža naroda na celom Balkanu. Sasvim je logično da se koriste zastave obe države u obe zemlje, što se i dešava.
Svi su Çetnici uz Çetnike samo je Glupi Bosnjo uz Komunjare one koje je stid reci da je Bosnjak i uz Izdajnike
Jakov Milatovic Covjek kojeg Podrzavaju Aleksandar Vuci, Seselj i Zukorlic i ostali Srbijanski nacionalisti i fasisti pametnom dosta da shvati ciji je covjek Zukorlic i Milatovic ! A i dokaz vam je Slavlje sa Srbijanskim Zastavama !
Ovi su gori od nas ja mislim… ne zna se ko je u cijoj.
pade i crna gora srpski svet se lagano siri
Uz pomoc Izdajnima u CG i BIH !
Izdajnika
Nije ovo stara crnogorska zastava. Zastava Crnojevića je starija!!
Pojedini izgleda nisu isli u skolu kad ne prepoznaju staru crnogorsku zastavu.. I po njoj se vidi kome su nekad bili okrenuti dok nije dosao Milo i unistio naciju
Milo je mala maca kakav ce ovaj biti đetićima,nema bolesnijeg i goreg naroda od Srba,gori su i od Jevreja
Je li slavlje u Crnoj Gori ili Srbiji?!
Sta ce im kokarde, srpske zastave, i ruske zastave, u evropskoj nezavisnoj medjunarodno priznatoj crnoj gori ?
To se zove demokratija
SANDZAK BOSNI,VOJVODINA MAĐARSKOJ