Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
JEBEM LI TI BALISKO FASISTICKU MAMARU STA HOCETE OD OHR ZIVIS U GENOCIDNOJ federaciji ociscenoj od Srba i hoces drzavu bih DOBICES KURAC
Hajmo ponovo... Niti vas ima ko Kineza, niti ste veliki ko Rusija,, niti su Srbi ovdje nekakva minorna manjina ,nego narod koji cini blizu 40%stanovnistva, u ovoj tamnici naroda zvanoj BiH. Vi jednostavno nemate kapacitet da ikome ista namecete.Najslabiji ste faktor u regiji.Zato toliko kmecite i prizivate MZ,da ona namece stosta. I njima vas je pun kurac.Dobro je vise ,gdje se gasite. U svojoj nemoci mislite da ogromnom mrznjom koju emitujete , mozete nekoga unistiti...Tesko vam je prihvatiti da nama Srbima sve manje pakosti mozete uciniti.Mnogo vas to boli,mnogo! Ali u svakom slucaju vam hvala , posto smo od vas najvise najebavali, kada smo vam vjerovali . A to je vec davna proslost .Svakog dana je sve jasnije da svoju srpsku otadzbinu ,moramo izvuci iz ove gadure od drzave BiH i odvojiti je od vas smrdonja ,za vjeki vjekova...Amin.
a ne slusate ni ohr ? ? mamu vam fashisticku. samo vi polako ali sigurno vodite sami sebe u propast. ili bolje receno.... na traktore ;-)
Drzavljani RS-a?????? Ima i to???? O gdje ide ova planeta!!