Komentari (163)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Komšiću IZDAJICO!!!!!!
Haris Pleho i Bilsena Šahman uz drogera Pecikozu glavni u Sarajevu. Smradončićeva Bilsena Sahman, koja je pritiskala svjedokinju Azru Saric zbog svog sefa Sćepe. Mafijas Haris Pleho koji godinama uzima MITO - novac, 20,000 maraka od ljudi kako bi ih zaposlio u Dom zdravlja. Samo naredi direktorima da zaposle. A on uzme pare. Dodatni izvor zarade Terapijska komuna i gerontoloski centar.
Gdje se sakrio Konakovic? Tesko da cuje tesko da vidi gdje Celik sjedi a gdje je njemu sada mjesto?!
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Dino na haparatima 😂😂 nema vise love za zukorlica i kompaniju, al haj sve nema vise MIKROFONA 😂😂😂😂😂😂
Samo da se podsjetimo zasto nije do sada izglasan budzet: ".... Odluka o izmjeni Odluke o potvrđivanju kandidata za izbor predsjedavajućeg ,,, Skupštine KS..." ... jedan od UVJETA nove većine koju čine SDA, DF i SBB da bi PRISUSTVOVALI sjednici na kojoj će biti izglasan Prijedlog odluke o privremenom finansiranju KS koju svi zaposleni koji primaju plate iz Budžeta KS s nestrpljenjem iščekuju.
Adio Dince 🤣🤣 Sve na stranu ali zbog njega mi je najdraze sto se rusi "njegova" vlada..okurazio se lik da valja, kao da je svu pamet svijeta popio.. Pa DF i SBB su od dva zla mogle birati..velikog Bakirovog SDA i malog Dininog SDA koji ce se raspast prije nego se i sastave ako ovako nastave! I gledajuci sve ovo nije cudo sto se desila ova koalicija!
😂😂😂😂😂
Znači, Dino Konaković je još heftu prvi čovjek KS..... 😂
Drago mi je da ce se konacno skloniti ublehasi s pozicija.
Nema veze . Svaka cast za vodjenje kantona u protekloj godini. Uspravno i ponosno hodate svojim gradom za sve ucinjeno u vasem mandatu. Ako je Fahri i Zeljki da 400000 stanovnika kantona SA zavisi od ruke Pecikoze ili Bibe bujrum. U oktobru ce Fahro i Zeljko ako Bog da u Sud i CIK da zauvjek odjave propale politicke subjekte jednoga lica.
Najveći prevaranti od izbora na ovamo
KOMSICU STUCA LI TI SE, RAJA U SA TI POMINJE SVASTA NESTO, BEZ PRESTANKA!!!
Aferim!!! Legalno na legalnoj sjednici, samo mogu čestitati! Nažalost, ovaj cirkus koji su priredili prije ovoga samo nam govori šta nas čeka iduće tri godine i šta smo proživjeli sve ove godine do sada.
Kao gradjanin koji nema interesa ni od jedne vlade (zivim od svog rada) mislim da je odlazeca vlada ipak gradjanima unosila nadu i dozu optimizma, a pokrenula je i mnoge stvari koje su se godinama bacale pod tepih. Mozemo pricati sta hocemo, ali ako se vozimo sa zapada, vidjecemo da sad imamo autoput sve do Doboja, a pojas od Doboja do Zenice predstavlja tamni vilajet i ovim tempom tesko da ove generacije docekaju dovrsetak auto puta.
Koliko problema napravi SDA zbog seljackog krkanluka
Prva mjera koju će uvesti nova vlada je ukidanje subvencije za grijanje i poskupljenje grijanja za 30%. Svi vi koji se radujete padu ove vlade, sad se radujte novim večim cijenama grijanja. Botovima plata neće biti povećana.
Pogledajte zašto su oni... https://www.facebook.com/722056164617162/posts/1535651903257580/
Pogledajre zašto su oni... https://www.facebook.com/722056164617162/posts/1535651903257580/
papci će glasati.
Nema Konakovica, covjek na aparatima