Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa naravno da su smislili ovo kako se ne bi radnici prijavili na biro i primali naknadu. Znači neka umru od gladi dok oni primaju po nekoliko hiljada maraka. Imaćete bunt nećete se ni vi sepuriti.
Brate meni kada zagusti, prvog politicara iz vlasti u KS kojeg uhvatim, bice janje sa raznja, njega cu jesti 7 dana pa onda ide slijedeci.
cuj bunt ? jel to izborni gubitnici prijete ? imat cd te vi opet bunt u oktobru sve opstine sda nacelnici u Sarajevu NAROD ZNA
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Franko de Jure :D za bolje sutra nego danas ;D kaoja smo mi komedija i kakvi su salabajzeri na vaznim pozicijama, mi kao da se igramo a ne da zivimo
Zamislimo u kojim depresijama sada zivi "najbolja vlada" prvi hadzija pecat nema ga ni na mapi vise a kad smo kod salabajzera eh to je upravo bio skup izbornih gubitnika u KS ali proslost je to
Konakovicu kupuj Pecu i Plehu da ove vise ne gledamo , oprostiti cemo vam majke mi!
“Anfanto de jure” su u pravu 😂😂🤣
Elvis Vreto je i danas dokazao da je 19-ta ruka SDA i pored Zvonka tj Bajrama najveci licemjer i uhljeb u Skupstini Kantona Sarajevo.
molim Klix da dozira informacije o ovom "intelektualcu",znaci ono nuzno samo sto mora i koliko mora...radi opste kulture i higijene,neka nama Doktora upravnih nauka sto manje u medijima,i de franko i de jure...eto,molba ako moze pa vi vidite....
Samo mi nije jasno kako je predloženo da poslodavac po svom nahođenju može naložiti radniku da radi 72 sata, tj. 12 sati dnevno, a onda isto tako da mu isplati platu ispod minimalca 305KM? Šta onda taj radnik radi 72 sata i kome privređuje za to vrijeme? I još, nije mi jasno, koliko dugo bi ova mjera bila na snazi? Ili je to ono, ako prođe prođe, prihvatili ste, 'ebi te se.
Ne znam šta o ovome misli Adnan Pingo iz komunalnog Rad.
@uprolazu1 zeleni guzolizac poznati
hocemo konakovica umjesto ovog
Predlagače ovog amandmana - Dakle Fadila Novalića i kompletnu nesposobnu vladu treba da ispratimo sa političke scene isto kako su rumuni ispratili Čaušeskua !!
i sta je bilo kad si se probudio ?
@SaDrineSelam znaš li ti pucati !? E pa napucaj se ghovana !!
Kerlin komentar je ipak najjaci. Zamisli kad sebe ubjedis da si doktor nauka za sve.
Jure podnesi ostavku smori nas...
Ovo se ne zna ko pije ni ko plaća, garantujem ni da ovi sami ne znaju sta je ovo uopšte, kakvi nacrti, suludo suludo
@Hoodnigga Znaju oni odlicno sta rade samo sto nemaju ni mrvu ljudskosti.
Ako je kerla bila na online sjednici, mozemo se svi hebat.
Zamislimo u kojim depresijama sada zivi "najbolja vlada" prvi hadzija pecat nema ga ni na mapi vise
Konakovicu kupuj Pecu i Plehu da ove vise ne gledamo , oprostiti cemo vam majke mi!
valja imat pozicija u federalnom i drzavnom nivou za taj biznis