Komentari (61)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Poslušao sam malo ovo i ne vjerujem kakve je gluposti iznosila ova žena, a onda jedan zastupnik reče da su imali 25 hiljada zastarjelih slučajeva halooo... Ni jednu značajnu presudu za kriminal, za korupciju, drogu, ubistva policajaca, Dženana, slučaj Nadin... Onaj jedan priznao da je uzimao 3% od tendera nisu ništa dalje ispitali. Šokiran sam i divim se ovim Memićima kakvim se kriminalcima bore 5 godina. Dolazim na protest.
Mislis predizborni skup NiP a
Ma xzebo te i SDA i NiP, čovjeku su ubili dijete i zataškavaju, prave ih budalama 5 godina... Stavi se u njihovu poziciju ne daj Bože i nemoj politizirati nečije očigledno ubistvo.
Bravo Vlada, dosta je SDA demagogije!!!
ti ćeš završit na vrhu sa komentarom logično... jel i bravo vlado što uopšte neće da se očituju a pfizer skandalu?oni u hladu skupštine primili boce a onkološki pacijenti nakon par sati na +40 vraćeni kući jer nema vakcina
SDA qhurvetina ucestvuje u zataskavanju Dzenanovog ubistva. Ne samo sto treba biti smjenjena, treba i u zatvoru zavrsiti.
Ukidanjem kantona stedimo pet milijardi maraka
Zelena ljigava HOBOTNICA zvana SDooooooo sa BoKIROM na čelu tj. SERB- ijom i naravno njihovim botova i Čmarnim proljevima je najgore zlo koje postoji kod Bosnjaka!!!!
Nešto mi baš ne štima ovaj zahtjev za smjenu ove tužiteljice.Pošto je kod nas sve ispolitizirano,pretpostavljam da postoji neka veza u odnosu prema Tadić-Čavka?Inače iz iskustva vidimo,u nas ništa se ne dešava slučajno.
Problem tužilaštva je što se mnogi tužioci bave politikom i politikanstvom ,među njima je i glavna tužiteljica,a političari bave tužilaštvom.Politika žestoko iskorištava slučaj Memić,što je van pameti.Posljedice ovakvog stanja gledamo svaki dan.Da bi ova zemlja krenula naprijed,mora doći do reforme pravosuđa,prvenstveno tužilaštva.
Smjena kompletnog pravosudja uz procesuiranje korumpiranih. Dovesti strance dok se ne zaposli i uhoda u poslu, nestranacka, neiskvarena, omladina.
Kiosk 250 000KM?
to u zatvor sa fufarom
ponekad pomislite kako će biti jadni kad padne sa vlasti
Zasto i zbog koga ke dzenan sa dvadeset godina nosio pistolj. To su sinoc trebali odgovorititi
Ovakav teror nad zenom koji se sinoc desavao u zivotu nisam vidio. Onakvo napadanje, ponizavanje a sve zbog NiPa i memica ono je fuj. Podrska gospodji Sarajlija
Ma ti si fuj
sram te bilo! PRAVDA ZA DŽENANA I OSTALU UBIJENU DJECU. SVI NA PROTESTE.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
“Usvojila inicijativu kojom se traži”. Kad nemaš ništa konkretno, onda apstrahuj. Šta će presuditi? Traženje, inicijativa ili usvajanje? (😂) E moj Klixe, šta je tebi vijest za kraj dana... 😆
Put do istine i pravde je vrlo tezak u kriminalnom sistemu koji ocigledno stiti kroz zakon kriminal i korupciju , nazalost iz drzavnog budzeta su placeni .
Zahiragić priča kako mu je žao porodice Memić a nije želio da glasa za smenu one glupače glavne tužiteljice. Pametnom dosta.
Sa tim je sve rekao...
Hahah al kad reče 25000 zastarjelih slučajeva... Pa jbt Jel moguće.... Za sta ovi ljudi primaju plate...
SDA qhurvetina ucestvuje u zataskavanju Dzenanovog ubistva. Ne samo sto treba biti smjenjena, treba i u zatvoru zavrsiti.