Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sve je to fino ...ali ko je iza resetaka ? kome je nelegalna vila srusena ? kome je imovina prodana pa vracene pare u budzet tj. narodu ?
Dzaba dodjeljuju i uvlače se,Nelson ce i dalje sa Bakirom razgovarati o drzavi i izbornom zakonu
@komunjaroSjek2021 hocemo da se svi uposleni u institucijama, od cistacica, preko savjetnika ispitaju...bez obzira kojoj stranci pripadaju. I onda sve one "bespotrebne krvopije" na biro. Odmah bi SDA bez 60% biraca najmanje ostala.
Jel dobio Ramiz Turulja plaketu?
Zašto,vodaju ga po presicama i ručkovima, bore se protiv kriminala i korupcije.Rezultata nema ni na mapi a javašluka ko u filmu.
Hljeba i igara...
Realno nebi se sjetio covjeka nikad, svaka cast za potez ko god da je predlozio.
Eric LarsonE, dodji u Tuzlu malo, nije valjda da su te zarobili tamo? :) Cestitke na nagradi i nemoj da se uobrazis!
ova ubleha ni punu godinu dana nije ovdje a vec ga kite nekim nagradama. presmijesno
🥳👌
Smiješni mali kvazi-narod koji se sa čašću u putu sreo nije
Navikli ljudi da se uvlače strancima pa hoće Larsona okrenut.A čovjek se bori protiv takvih.
A šta je lik uradio, nije mi jasno?
mentalitet vazala.
Sto se uvlače u pakas a kradu li kradu!
Sta je uradio ??....rekao je da cemo imati visokopozicionirane osobe na optuzenickoj klupi. Gdje su te Face ))
E što me nasmijašte.Čuj borbi protiv korupcije a dali mu oni koji su korumpirani do bola.Šta je ovaj?Neki zalutali ciciban.Bosna i borba protiv korupcije su dva dijametralno suprotna pojma.
Iskreno, koliko su ga mediji najavljivali, a on nista ili skoro nista konkretno ni uradio nije, a vec pocasni gradjanin grada
A sta je uradio pozitivno?