Komentari (120)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
lagano prepišite Norveški model kako imati čist zrak. Kontaktirajte te ljude gore. To je pametan narod ne budaletine ko ovi naši. Ako samo bh "eksperti" budu radili na ovom, samo će se pokrast pare a ništa pametno od toga.
Ja se bojim da mi uopšte nemamo stručne ljude kojima bi se mogli obratiti da definišu izvore zagađenosti.
jedna od mjera, minirati ćevabdžinicu Zmaj 😉
Ode cevabdinica,mora da se gazda zamjerio politicarima...
Želiš da nađeš ženu za jednu noć? Dobrodošli ==> Sexcoss.com
Nebi me cudilo da predloze da se na svaku zgradu postavi vjetrenjaca. :) pa da svi budemo ko don kihot :) sto u konacnici i jesmo.....
Sad cemo diHat punim plucima.
Lakse se dise,odma
Ahh sad mogu disas punim plucima
zabranjuje se gradjanima da disu zagadjeni zrak !
VRACAMO SE U VRIJEME STALJINIZMA SA SDPBALIJAMA I JUGOBALIJAMA BRUKA PRICE A KONKRETNO NISTA
Trla baba lan cijeli dan.Niko nije spomenuo gradnju,rezultate mjerenja kada saobracaj skoro nije aktivan i kad se skoro i ne lozi(23-05) da se dokaze da su ta dva elementa zagadjivanja kap u casi. 60.i70-tih godina konsultovano je 300 strucnjaka oko problema istih danasnjih i treba obratiti paznju na ta rjesenja izmjene reljefa,dovodjenja i ventilacije kotlina u zimskom periodu
I narode, treba pomoći onom narodu u Zenici. Stvarno. To su porodice i djeca. Ono zemljište željezare je fino zemljište - ZATVORITI ŽELJEZARU, ZAPOSLITI TE LJUDE ŠTO OSTANU BEZ POSLA, OD ZEMLJIŠTA NAPRAVITI POSLOVNU ZONU S PARKOVIMA. Elem, na nivou fbih treba biti plan zaštite od zagađenja ! Svi se truju govnima i umiru prije vakta.
Ko ukine željezaru tamo u Zenici, dobiće šitload glasova. Garantujem da uzima sve glasove u Zenici. Dino, pripremiš tamo program za ukidanje željezare, otvoriš ured tamo i uzimaš vlast u Zenici. Laganica.
Samo naprijed! Naučnim metodama jasno utvdriti izvore zagađenosti i postotke, napraviti studiju kretanja zračnih masa i TADA ustanoviti konkretna rješenja. Vi intelektualci očekujete da se ovaj problem može riješiti jednom sjednicom ?
Nema tu nekog rjesanja,kanton broji 417 000 stanovnika,svake godine se povecava broj vozila,svake god.narod sve vise lozi toksicni ugalj i to je to.Ovo ako potraje,aneks7 stupa na snagu.70 %sadasnjih stanovnika Sarajeva je iz IB-e.Ovo ce natjerati ljude da masovnije prave objekte na Drini i u zavicaju.Dvije korisne stvari,bjezat iz gasne komore,a usput mjenjat demografsku sliku eresa😉
Ja se zovem S.Preletačević.Inače sam direktor jedne javne kantonalne firme.Do sada sam bio član sljedećih političkih stranaka , hronološki: SDA, SZABIH, SDA, SBB-a i sada sam u SDA.Spreman sam se učlaniti u neku od 6 stranaka koje će činiti vlast u KS, a sve zbog mog daljnjeg ostanka u direktorskoj fotelji. Inače sam sklon smutnji, spletkama, lažima i lažnim obećanjima, te smatram da sam idealan da i dalje budem direktor.
Naravno, spreman sam zaposliti neograničen broj ljudi, ali samo po političkoj liniji.
velika kina ne moze da rijesi taj problem, a ne nas jad i cemer