Komentari (86)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
SDA jedva docekala 😆
korona natjerala
@šnalica Pravi predatori. Kad sad krenu zapošljavati "visoko specijaliziranu" rodbinu na rješavanju problema korona virusa. To je valjda ta "još bolja vlada". Malo im je trebalo.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
zloupotreba za 3 2 1 0
@33x36 Neka objave s kojim kvalifikacijama (strucna sprema - obavezno navesti naziv univerziteta), prethodno iskustvo i s obzirom da zakon o zastiti podataka koriste kao izgovor neka ne objave ime vec samo da li je doticni clan bilo koje stranke i na koju poziciju je primljen. Novac dobija od poreznih obveznika tako da imamo pravo znati koga placamo a zakon o zastiti podataka prestanite koristiti kao izgovor za netransparentnost.
pa jel vas dosta više 30 godina kradete, jel vam dosta majmuni
Sad ili nikad
Pa ima nas da radimo u kantonalnim firmama godinama na ugovor o djelu,jos pri zdravstvenom sistemu tacnije rad sa zivotinjama. Naravno placate nas a na birou smo i pricate o zaposljavanju a niste u stanju da nas prijavite,znaci trenutno na prvoj liniji fronta se radi a molis Boga da sta nepokupis sa zivotinje .
Kakve sad veze ima virus i ova zabrana...
Nekomentiram poteze vlasti.
Pa ovo je logicno...direktori sestorke mogu da odrze obecanja i zaposle svoje kadrove..jos su njihovi direktori na pozicijama.
Hajmi sad uhljebi navalite iskoristite krizu
sta je alarmanto? to sto je umrla nana od 70 i kusur godina ili puno Onkolosko ? ili to sto raja masovno dobija otkaze i za mjesec dana niko u kucama nece imat marke? ili to sto stariji od 65 hodaju ulicom kaslju kishu i nemaju maske? ili to sto nema nista od lazi da ce iz turske doci pomoc? ili to sto policijski sat u praksi na terenu vazi samo u Opcini Centar? bitno da ste vi otvorili sebi prostor za nova zaposljavanja na budzetsku pipu koja ce nadam se jedan dan da presusi
Debili iz vlade. Koja sad saglasnost vlade? P treba da se sastajete da li ce med. sestra biti uposlena, inspektor i sl. Pa treba da dajd saglasnost resorni ministar. Jos u ovoj situaciji vlada treba da zasjeda po tom pitanju. Svaka vam cast debili.
Hajmo sad sve zaposli i koga treba i koga netreba sve na državni budžet
Do prije par dana, pišete, ismijavate, apelujete da se bezveze ne kupuju maske i rukavice, i da se ne nose jer nemaju svrhu, SAD, svi nosite i savjetujete!!!! Red bi bio, bar da kažete: IZVINI NARODE, POGRIJEŠILI SMO! :/
Bolje bi vam bilo da zaposlite rezervne policajce, slomiše se ljudi od obilaska ovih sto ne poštuju ozolaciju
joj sad kad se razmnoze ko virus. neces ih se lako rijesiti....koja glupost..neradi se nigdje.ko i nesto radi..radi od kuce..skracuje se radno vrijeme...mole privatni sektor da nedaju ljudima otkaze... OVA BAGRA ZAPOSLJAVA UHLJEBE..KOJI STE MAJMUNI
Kako ćete kažnjavati ove što koriste koronu da pljačkaju kuće stanove prodavnice a od ranije su poznati policiji?
malo je podibnih uhljeba na budzeto...dajte jos...i to onolih putem nepotizma s kupljenim diplomama...
Konakovic ovim hoce samo da pozavrsava sve one kojima je bio obecao prije, iskoristavat ovu situaciju za to je jadno !