Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja nisam pristalica ''preimenovanja'' gradova, naselja, objekata, toponima. Po meni je jedino ispravno da se kod novoizgrađenih objekata/lokaliteta daju nova imena. Nijaz je veliki i naš ali eno na Novoj Otoci nega se novoizgrađenom trgu da ime po njemu. Zamislite da se toponimu Kovaći ili Vratnik daju ''nova'' imena pa ma čije bilo.
Prvo, ovo nije park nego parking!. Drugo, i ako je park, "ja parka i g0vana". Ili brate napravite park kako Bog zapovijeda, ili napravite tu zgradu ako neće narušiti izgled naselja. Sve neki borci za očuvanje parkova, a ovo parka nije vidjelo.
treba izglasati da se po gradu stavlja balega da seljak kada ugazi da ga zelja mine za rodnom selendrom
ne treba mijenjati ime parka ako hoce nek nazovu skolu po njemu
Zasluzio je majke mi ako nista drugo makar sto je bio pijan 24 sata na dan
Ako želimo spas I Sarajeva i BiH kao države , moramo biti protiv svega šta predloži SDA jer svaki njihov prijedlog ide ka siromašenju države , pljačkanju građana , ličnom bogaćenju i palestinizaciji Bošnjaka