Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Prije par mjeseci oni sebi povecase plate... I recite da su neefikasni?
hahahahaha, ovdje sad kad treba da se čudimo? Pa ništa drugo se nije od ovih ljudi ni moglo dobiti ;) Najnesposobnija vlada ikada!
Trazili smo gledajmo! nista uradili nisu sem sto su unistili sve sto je bilo u njihovoj moci, i sad poslije svih izvjestaja niko nece odgovarati, mogu raditi sve ono sto zele, to nam je dala nasa sda!
smjena, i zavrsena prica poskupila voda, poskupilo grijanje, strajkovi iz dana u dan suvisno je komentarisati efikasnost rada skupstine i vlade ks
Ekperti svaka cast,!! zar ne bi sad trebalo pozvati na odgovornost premijera?
Ne znam ko je normalan ocekivao efikasnost od ove samoprozvane ekspertne Vlade xD
Istina, ako vec ne mogu da nadju zajednicki jezik (sto i mi vidimo prateci uzivo sjednice) neka se raspuste
Recite nam nešto novo..
Jedino još što nam je preostalo je, ukidanje Kantona.