Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Djevojke i zene u BiH teze dobijaju posao,ili nikako,ako nisu rodile,nisu udate.Poslodavac kaze da nece da placa trudnicko.Ako to nije dovoljno,diskriminacija,ne znam sta jeste! Eto vam svi se mozete okupiti oko toga,bez obzira na vjeru,sve vas kaci!
Samo da ne postanemo ko Austrija, žene samo rađaju, država plaća sve, one dr**ju fejsbuk i idu na tretmane, nađu budalu da ih finansira, a neće se ni razvesti, jer je sramota, a Bošnjo konj koji trpi takve sponze
Potpuna sterilizacija u ovakvoj drzavi je jedino ispravno rjesenje. Postedite neduzna stvorenja patnje u ovom la la landu je humano rjesenje.
Jos ako mozes primjetiti da samo ekstremisti imaju 3+ djece, dok sav normalni narod ima 1-2... tako da ce 100% ovo postati zemlja vehabija, cetnika i ustasa...
Ima li još neko da želi na budžet ? Fadile, oprosti im, znali su šta čine :-D
Jast ahaa tako je . Trla baba lan da joj prodje dan.
Samo majkama bez posla i onima koje rade izvan javnih i državnih institucija. Uhljebima jok oni već imaju guzovače.
@Robomnikad Tako je, stop manipulaciji pič4ka
Rjesenje: Vadi ga na vrijeme!
Rješenje: Stavljaj ga u drugu rupu.